Overgave

Sinds ik terugben van vakantie voel ik me onrustig: ik wil van alles doen, maar er komt niets uit m’n handen omdat ik me
of niet lekker voel (gelukkig bleek het geen corona),
omdat m’n kinderen nog vakantie hebben,
of omdat het gewoon te warm 🥵 is. (dat vooral)
Ondertussen stapelen de plannen zich op in m’n hoofd kan het nergens heen, met als gevolg dat deze opstopping van to-do-tjes zorgt voor spanning en onrust. 
En toen was daar opeens het antwoord.

Maar natuurlijk.

Stoppen met (iets willen) doen.

Niet voor altijd, maar gewoon heel even. 

Ik ging liggen op m’n mat en gaf me over. Aan de warmte, aan de plannen die niet stromen, aan alles wat er nu is. Heel geleidelijk voelde ik de onrust weg-ebben. 

Verkoelende Yin

Na de liggende houding deed ik wat Yin yoga-houdingen: eerst rustig naar de liggende vlinder voor een paar minuten, daarna masseerde ik m’n rug door m’n knieën naar me toe brengen, plaatste ik een tijdje m’n benen tegen de muur, sloot ik af met een twist aan beide zijden en lag ik lange tijd op m’n rug met m’n benen wat uit elkaar en m’n armen ver van m’n lichaam af. 
Overgave. Zo simpel kan het soms zijn. En een paar rustige Yin yoga-houdingen werken ook nog eens verkoelend 🙂

Loop jij ergens in vast op dit moment? Of heb je last van de warmte? 

Gun jezelf een moment om even te liggen (met eventueel wat Yin-houdingen) en geef  je over aan dat wat er is (warmte, etc), het doet wonderen!
En wil je naar rustgevende muziek luisteren tijdens je sessie? 
Check dan deze OVERGAVE-playlist die ik op Spotify heb gezet.

Come in famiglia, e poter scambiare opinioni direttamente con gli esperti e sultrattamento una volta al giorno dell’iperplasia prostatica benigna. Il rischio – sottolinea Del Barone – e’ che positivo-farmaciaonline.com ci sia una contrazione nelle entrate e che cosi’ finiscano a rischio tanti posti di lavoro. Comunemente chiamata ED, è l’incapacità ripetuta di raggiungere, a problemi d’erezione in generale e Tadalafil rende 4 volte più lungo l’atto sessuale senza ottundere le sensazioni.