Een dag RUST

Ga je mee op reis naar rust?

Ha lieve rust-expert in spé...

Ben je er een beetje klaar mee? Met dat gejaagde en nerveuze gevoel, die onrustige nachten, gespannen schouders, hoofdpijn, de paniekaanvallen en de angst om weer eentje te krijgen, dat overvolle piekerhoofd, telefoonverslaving en je korte lontje…?
Verlang je naar RUST?
Naar weer ‘gewoon’ genieten? Je uitgerust voelen? Zin hebben om dingen te ondernemen, te werken…te leven?
En heb je al van alles geprobeerd en uitgezocht, maar mis je een plan en een structuur om rust nu écht een keer deel uit te laten maken van je dagelijkse leven?

 

Lees dan even verder ❤️

Ik ben Miriam

Zo’n vijftien jaar geleden beheerste stress m’n leven, met pieken waarbij ik hele nachten werd geplaagd door paniekaanvallen. Ik kon dat echt niet hebben met een drukke baan als marketeer bij een platenmaatschappij en verlangde zo naar RUST.

Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in allerlei methodes om te ontspannen en te verstillen, zoals verschillende rustige yogavormen, meditatie, ademhaling en shiatsu-therapie. Dankzij al die fijne methodes kan ik nu oprecht zeggen ik me weer rustig en vrij voel en help ik als ontspannings-coach en yogadocent andere vrouwen zich ook weer zo te voelen.

Uit alle opleidingen en m’n eigen ervaring heb ik precies die methodes en oefeningen gehaald die werken wanneer je je gespannen en onrustig voelt.

Je hoeft dus niet meer zelf op zoek en van alles uit te proberen: dat heb ik al voor je gedaan 🙂

Al mijn kennis heb ik met heel veel liefde samengebracht in een unieke dag.

Een dag R U S T

waarin je tijdens een heerlijke LIVE-dag de route naar rust doorloopt en naar huis gaat met een plan

Na deze dag:

✓ Voel je je allereerst  heerlijk ontspannen

✓ Beheers je verschillende eenvoudige methodes om diep te ontspannen

✓ Heb je inzicht in de fysieke oorzaken van spanning in je lichaam, zodat je begrijpt waaróm het zo belangrijk is om regelmatig tijd te maken voor ontspanning

✓ Heb je inzicht in wat rust wel is wat niet, en hoe je verhoudt tot rust

✓ Slaap je als een roosje en word je uitgerust wakker

✓ Heb je geleerd om je comfortabel te voelen met een oncomfortabel gevoel  zodat er een minder negatieve lading zit op dit gevoel.

✓ Ben je in staat om tijdig op de rem te trappen zodat spanning en stress veel minder vat meer op je hebben

✓ Weet wat je kan doen wanneer je je toch weer een keer onrustig voelt en dat geeft vertrouwen.

Dat klinkt heerlijk. Wat kan ik precies verwachten?

Jouw reis naar RUST begint met een weldadige One Day Retreat die helemaal in het teken staat van vertragen en opladen

(eerstvolgende is zondag 10 juli)

Wat kan je verwachten?

  • een intieme setting met een kleine groep vrouwen die naar hetzelfde verlangen: rust
  • de hele dag (h)heerlijke catering, met liefde bereid
  • een dag weg uit de sleur: vertragen en opladen op een prachtige locatie midden in de natuur
  • verbinding met & herkenning bij de andere deelnemers
  • ervaren en begrijpen van de verschillende methodes om diep te ontspannen
  • de benadering is toegankelijk en down-to-earth
  • en: naar huis met een rust-plan zodat je rust blijft integreren in je dagelijkse leven

Locatie en tijden

Deze heerlijke dag RUST vindt plaats bij “De Ruimte” in Broek in Waterland. We starten de dag om 10:00 uur en eindigen rond 16:45 uur.

Jouw investering

Een ticket voor deze dag RUST is 97 euro met een Early Bird korting. Na 27 juni betaal je €127

Kom je samen met een vriendin? Dan krijg jullie beide €10 korting en betaal je €87 (t/m 27 juni). Gebruik bij het afrekenen de code ‘samen’. 

Even alles op een rijtje

Live dag

Een dag RUST vindt plaats in “De Ruimte” in Broek in Waterland, op een prachtige plek middenin de natuur. Alleen al de plek brengt je tot rust…

Samen

Het is zo fijn om te beseffen dat je  niet de enige bent die verlangt naar rust. Tijdens de live-dag is er ruimte om te delen en elkaar te inspireren.

Naar huis met een plan

Aan het einde van de dag maken we samen een plan hoe je de verschillende oefeningen het beste kan meenemen in je dagelijkse leven.

Jij

Deze dag is helemaal voor jou. Je wordt de hele dag verwend met ontspannen sessies en heerlijke hapjes, lunch en drankjes. (en psssssst, ook nog leuke kadootjes)

Start jouw reis naar RUST zondag 10 juli?

Je betaalt t/m 26 juni 97 euro (incl. btw / daarna €127)
Kom je samen met een vriendin?
Dan krijgen jullie allebei €10 korting. (Vul de kortingscode 'samen' in bij het afrekenen)

Dit is wat anderen zeggen

"Ik heb het RUST- programma als heel fijn ervaren. Ik had veel spanningsklachten en door middel van het programma is dit enorm verminderd. Miriam biedt veel tools, zodat je echt kan onderzoeken wat bij je past. Hierdoor ben ik patronen bij mijzelf gaan herkennen en gun ik mijzelf nu meer rust-momenten."

Tamara

"Ik ben erg tevreden over het RUST programma van Miriam, de sessies geven je bewustwording en een uitgebreide toolbox om steeds meer rust te kunnen vinden. Miriam is bovendien super lief, haar yogasessies zijn heel ontspannend en ze is erg betrokken bij iedereen! Ik kan het zeker aanraden, niet twijfelen gewoon doen!"

Annika

"Het is nog niet eens zo makkelijk om in een paar woorden te vatten hoe bijzonder het programma is.
Het begon met kleine eilandjes van bewustzijn en meditatie gedurende de dag. Na een paar weken groeiden die eilandjes uit tot een doorlopende basis van rust en vertrouwen. Iets om steeds op terug te kunnen vallen. En dat voelt als een enorme rijkdom. Juist ook door Miriams superfijne, persoonlijke begeleiding!"

Lineke

"Het programma gaf mij direct het gevoel van regie terug. Miriam stemde de handvatten zo op me af, dat het opeens makkelijk en leuk werd deze in te zetten. Van het begin af aan ervoer ik hierdoor minder spanning, onrust en haast en meer ontspanning, vrijheid en tevredenheid. Ik leer nog steeds beter schakelen tussen ‘de hoogste en laagste versnelling’. En beetje bij beetje word ik weer mijn (meer) zorgeloze zelf!"
Maartje

"Een tijd lang was er op de achtergrond een onbestemd gevoel. Een stukje onrust, niet helemaal goed te duiden. Ik keek vooral vooruit en had het gevoel vanalles te missen. Vermoeidheid was een constante. Dan ga je op zoek en is er vanalles te vinden. Ik heb mindfulness, de MIR methode en ben aan de slag gegaan met zelfhulpboeken. Allemaal op zich prima maar het was niet waar ik naar op zoek bleek te zijn want het onbestemde gevoel, de onrust bleef. Toen kwam ik Slowww tegen. Alleen de naam al sprak me erg aan. Na enige tijd en na het lezen van review heb ik Miriam gebeld. Het was een fijn, open gesprek en ik dacht: "dit moet ik gewoon doen". De sessies waren fijn om te kunnen sparren over wat op welk moment goed te doen was en daar de passende oefening bij heeft mij erg geholpen om tijdens de drukke dagen toch even in het nu te komen. Het heeft mij fysiek en mentaal sterker gemaakt. Ik kan makkelijker schakelen en tot mezelf komen op momenten dat ik dat wil en op momenten dat ik het nodig heb.
Tijdens de online lessen benadrukt Miriam tijd te nemen om de oefeningen zo comfortabel mogelijk voor jezelf te maken...echt een eye-opener die ik ook in het dagelijks leven makkelijker meeneem. Ik heb nu meer comfortabele momenten in het nu en daar geniet ik heel erg van.
Miriam, mijn dank is groot!"

Andrea

"Miriam is een hele warme en kundige coach en een heel lief mens. Ze neemt je elke sessie mee in een reis door je eigen lijf, waarbij ik het bewonderingswaardig vind hoe ze het keer op keer voor elkaar krijgt dat ik totale rust en ontspanning kan ervaren. Ze deelt haar kennis en ervaring met alle liefde en je voelt dat dit haar passie is. Ze heeft oog voor detail en is onbevooroordeeld. Dat werkt natuurlijk door in hoe ze de sessies aanpakt. Dit draagt bij aan de veiligheid die je mag ervaren als je je (kwetsbaar) open stelt voor de sensaties in je lijf. En iets wat niet geheel onbelangrijk is(vind ik): ze heeft een hele fijn stem om naar te luisteren."

Sophie

"Miriam heeft me op de haar kenmerkende rustige en professionele wijze geholpen om een dagelijkse routine van bij mij en mijn situatie passende oefeningen op te bouwen. Hierdoor ben ik meer ontspannen en weet ik dat als de spanning toch weer te veel oploopt dat ik de instrumenten achter de hand heb om weer bij mezelf en tot rust te komen. Dat maakt echt een groot verschil! Heel veel dank voor de fijne begeleiding Miriam!"

Anne

"Wat hebben de sessies bij Miriam mij goed gedaan! Miriam neemt je op een prettige manier mee in de oefeningen. Ze brengt een heerlijke sfeer met zich mee; puur, sereen en licht. Ik heb de laatste jaren de nodige stress ervaren en heftige dingen meegemaakt, waardoor ik in een ‘tobberige/paniekerige modus’ was gekomen. Maar wat voelde ik mij fijn na afloop van de sessies! Blij, rustig, ontspannen en vol vertrouwen – eindelijk weer!"

Marlies

Ben jij klaar voor RUST, zodat JIJ weer tevoorschijn komt?

Start jouw reis naar RUST zondag 10 juli?

Je betaalt t/m 26 juni 97 euro (incl. btw / daarna €127)
Kom je samen met een vriendin?
Dan krijgen jullie allebei €10 korting. (Vul de kortingscode 'samen' in bij het afrekenen)

"Miriam creëert een rustige en veilige ruimte om in iedere sessie weer helemaal tot mezelf te komen. Ze is empatisch en straalt rust en vertrouwen uit, een hele fijne energie om om me heen te hebben. Ik kom uit elk sessie alsof ik zorgeloos op een wolk drijf."

Alexandra