Tijd voor ME-TIME!

Je geeft je vaak helemaal. Ook nu.

Je werkt op dit moment veel thuis, geeft misschien ook nog eens les aan je kinderen en je voelt van alles tegelijk: onrust, angst, onzekerheid, maar ook creativiteit en vertrouwen. Je wilt alles graag goed doen, en staat in standje ‘actie’. Jij kan dit!

Maar ergens voel en weet je dat je het gaspedaal niet altijd kan blijven intrappen. Dat je gaandeweg misschien een beetje bent vergeten (of misschien wel nooit hebt geleerd) om ook af en toe op de rem te trappen en tijd te nemen om niets te doen. Te ontspannen.

Speciaal voor jou heb ik ME-TIME Van gehaast naar slowww op vier makkelijke manieren gecreëerd. Een online training waarin je op een makkelijke manier leert ontspannen. Gewoon thuis, in je eigen tijd in in je eigen tempo.

Toen ik een paar maanden geleden begon met het creëren van deze training, had ik niet kunnen voorzien dat de timing niet beter had kunnen zijn. Natuurlijk voelt het vreemd en misschien zelfs ongepast om als een blij ei van de daken te schreeuwen dat de training er nu is en dat ik er zo ongelofelijk blij mee ben.

En toch ga ik dat doen 🙂

Want ik ben er oprecht van overtuigd dat jij en ik en iedereen in deze onrustige en chaotische tijd wel wat ontspanning kan gebruiken. Ik ben zo dankbaar dat ik de afgelopen jaren zoveel mooie manieren om te ontspannen heb geleerd en al heb door kunnen geven tijdens mijn lessen en trainingen.

Ik weet inmiddels uit eigen ervaring en aan de hand van alle mensen met wie ik de afgelopen jaren heb gewerkt, dat de kans dat je ontspannende gewoontes gaat integreren in de dagelijkse leven, vele malen groter is als de oefeningen makkelijk en praktisch zijn. Dus dat is precies de insteek van mijn training.

Wil jij op een makkelijke manier leren ontspannen? Vanuit huis, in je eigen tempo?

Vanaf vandaag, zaterdag 21 maart kan je beginnen met de training!

  • Naast de training die bestaat uit zes modules, zit ook een BONUSmodule met fijne oefeningen die je tijdens je werk kan doen (grotendeels vanuit je stoel).
  • De training t.w.v. €49,95 en de bonusmodule t.w.v. €39,95 (totaalpakket twv €89,90) is nu tijdelijk verkrijgbaar voor de introductieprijs van €37,50
  • De introductieprijs-periode heb ik verlengd naar 6 april 2020.

Lees hier alles over de training of ga meteen naar de bestelpagina!

Bekijk hieronder alvast een fragment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *