Stoelmassage

Het mooiste van iemand een behandeling geven vind ik het echte, pure contact dat ik even met iemand heb. Het contact van mijn hand met iemands lichaam. Het lichaam vertelt altijd het echte verhaal, er is geen ruimte voor maniertjes of maskers. Ook als ontvanger voel je je daardoor weer meer verbonden met jezelf, en voel je hoe het echt met je gaat en wat je nodig hebt. Super om daar een beetje aan bij te dragen!

Ben je toe aan een ontspannende stoelmassage?

M’n behandelingen zijn erop gericht om energie, ook wel ‘Ki’ of ‘Chi’ genoemd, vrij te laten stromen door je lichaam. Ik doe dit door zachte druk uit te oefenen met m’n gehele hand, een specifieke meridiaan te behandelen met m’n duimen of het lichaam licht te strekken. Na een behandeling ervaar je meer ruimte in je lichaam en vooral een diep gevoel van ontspanning.

Mijn behandelingen zijn met name erg geschikt voor mensen die moeite hebben met ontspannen en/of slaapproblemen hebben. 

Voor een stoelmassage van +/- 30 minuten (incl korte intake en kopje thee) vraag ik €25

  • Ik kan indien gewenst ook aan huis behandelen. Ik neem de stoel dan mee, en vraag een kleine meerprijs ivm extra (reis)tijd.
  • Een stoelmassage kan ook worden gecombineerd met een privé-yin-yoga/ontspannings-sessie.

Interesse? Bel of mail me voor een afspraak: 06-21275585 of  miriam@slowww.nl.

Ik geef ook stoelmassages bij bedrijven!

Mijn achtergrond

In 2010 heb ik de 4-jarige opleiding tot Iokai Shiatsu Therapeut afgerond. Ik heb daarnaast aanvullende trainingen gevolgd zoals de basiscursus Thaise Yoga Massage, een basisopleiding tot Shiatsu Stoelmasseur en een training Klachtgerichte stoelmassage voor professionals. In 2016 heb ik de opleiding tot docent Yin Yoga gevolgd. Deze vorm van yoga sluit heel mooi aan bij shiatsu, omdat je in beide gevallen bezig bent met het vrij laten stromen van energie (ook wel ‘Ki’ of ‘Chi’ genoemd). Door zowel een shiatsu-behandeling als een yin-yoga-sessie ben je bezig eventuele blokkades te verzachten, zodat de energie-stroom weer alle ruimte krijgt. In de Oosterse geneeskunde vormt het goed doorstromen van energie de basis van een goede gezondheid. Na de opleiding tot Yin yoga-docent heb ik nog een Advanced Studie Restorative Yoga gedaan.