Stoelmassage & yoga

Als werkgever kan je een positieve rol spelen in het voorkomen van uitval door werkstress en hiermee werken aan duurzame inzetbaarheid. Uiteindelijk hebben zowel de werknemer als werkgever er baat bij als werknemers letterlijk en figuurlijk beter in vel zitten. De productiviteit en het werkplezier zullen toenemen, en werknemers voelen zich gezien en gewaardeerd. De balans is weer hersteld!

Yoga en stoelmassage zijn bekende en makkelijk in te plannen activiteiten voor werknemers, die bewezen bijdragen aan het verminderen van klachten als gevolg van werkstress.

De rustige yogalessen die ik geef zijn gericht op ontspanning, beweging, ademhaling & mindfulness.

Stoelmassages zorgen meteen voor verlichting van spanningsklachten in de nek en schouders. Een behandeling van een kwartier is precies genoeg om even helemaal te ontspannen en op te laden.

Naast yogalessen en stoelmassages geef ik ook workshops waarin ik werknemers binnen relatief korte tijd handvatten geef op het gebied van ontspanning. Deze workshops zijn altijd op maat, en kunnen eenmalig plaatsvinden of als serie.

 Dit zijn de mogelijkheden:

  • Alleen yogalessen
  • Alleen stoelmassages
  • Een eenmalige of een serie relax-workshops
  • Een combinatie van yogalessen/stoelmassages/workshops

Interesse?

Ik kom graag een keer langs voor aantal proef-stoelmassages en/of een proefles yoga. Dan kijken we daarna welke vorm of combinatie het beste bij het bedrijf past en maak ik passend voorstel!

Neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar miriam@slowww.nl of pak de telefoon: 06-21275585.