Vind je het soms lastig om te ontspannen, en zit je met je aandacht (te)veel in je hoofd?

Tijdens mijn Slowww Yoga lessen word je uitgenodigd om met je aandacht naar binnen te keren, zonder oordeel te observeren en steeds weer de shift te maken van ‘doen’ naar ‘zijn’. Door hier regelmatig  tijd en ruimte voor te maken, merk je dat je ook in het dagelijkse leven vaker die shift maakt en zo niet constant AAN staat en vanuit je hoofd en ratio leeft.

Slowww yogalessen zijn in de basis een Yin Yogales, aangevuld met Restorative houdingen en soms een Yoga Nidra-sessie.

Het resultaat?

 • Je voelt je meer ontspannen
 • Je voelt beter hoe het met je gaat en wat je nodig hebt
 • Je slaapt beter en voelt je uitgeruster
 • Je kijkt met een meer ontspannen en milde blik naar jezelf en de mensen en wereld om je heen.

“Vaak weet ik dat ik rust, vertraging, ontspanning en aandacht voor het hier en nu nodig heb.. maar ik kan het mezelf op de een of andere manier moeilijk geven. Daarom ben ik zo dankbaar voor jouw lessen! Ik hoef maar op “play” te drukken en geef me helemaal over aan jouw stem.

Tijdens de les voel ik zoveel, komt er zoveel los en vind ik er van alles van. Ik merk dat ik druk bezig ben te doen wat jij zegt waardoor ik niet in mijn eigen hoofd hoef te zitten. Vaak voel ik tijdens een houding veel onrust en denk ik bij mezelf dat ik me niet over kan geven en niet kan ontspannen, maar als het uur voorbij is voel ik een ongekende rust over me heen en weet ik dat dit weer precies was wat ik nodig had.

Na de les voel ik me dan zo ontspannen dat ik niet had verwacht dit zelfs nog een tijdje vast te kunnen houden gedurende de dag (of nacht, als ik de les in de avond heb gevolgd), zelfs tijdens dagelijkse bezigheden voel ik nog lang na wat jouw heerlijke les met mij heeft gedaan.

Ik kijk enorm uit naar jouw lessen en omdat het mogelijk is om lekker vanuit mijn eigen huis op elk gewenst moment jouw fijne, kalme en liefdevolle energie toe te laten in mijn leven, is dit voor mij een geschenk uit de hemel!

Monique, Oss

 

Dat klinkt goed! Hoe kan ik meedoen?

Nog niet eerder een les bij me gevolgd?

Meld je dan eerst aan als nieuwe deelnemer en boek meteen je eerste les.

Je kan vervolgens kiezen uit een losse les, strippenkaart of abonnement, voor zowel offline (In de Draai in Broek in Waterland) als online (of een combinatie)

De lessen van Miriam, zijn fijn, rustig, ontspannen en voelen als thuiskomen. Haar stem helpt je los te laten omdat zij zo open, (h) eerlijk, en natuurlijk klinkt. Miriam neemt je mee op een laagdrempelige manier, die tegelijk info geeft over yin yoga, jouw lichaam en bv de meridianen. Alles ook heel down to earth met aandacht voor details. Even een moment voor jezelf, die sfeer creëert zij!

Leonie

ROOSTER

 • Maandagavond 20.30-21.45 uur in De Draai in Broek in Waterland
 • Woensdagochtend 9.00-10.15 in De Draai in Broek in Waterland
 • Woensdagavond 20.30-21.30 uur ONLINE LES
 • Vrijdagochtend: 9.00-10.00 in De Draai in Broek in Waterland

LOCATIE

DE DRAAI 33 IN Broek in Waterland

TARIEVEN

Op locatie (De Draai 33 in Broek in Waterland)

 • Doorlopend abonnement voor 1/week een les  : €34,90/maand
 • Doorlopend abonnement voor onbeperkt lessen volgen (ook online): €41,90/maand
 • Losse les : €13,50
 • Twee proeflessen: €15,00
 • Strippenkaart met 5 lessen: €60,-

Online:

 • Doorlopend abonnement: €28,00
 • Losse les: €9,50
 • Strippenkaart met 5 lessen: €40
 

De yin yoga lessen van Miriam zorgen ervoor dat het angstige en opgejaagde gevoel dat ik ervaarde langzaam plaats maken voor bewustwording en innerlijke rust. Ik leer nu luisteren naar waar ik heel wat jaren aan voorbij ben gelopen. Telkens als ik onrust ervaar in mijn lichaam of geest is een yin yoga les voor mij de manier om weer dicht bij mezelf te komen, te voelen en rust te vinden.

Edina

 

Ik noem Yin Yoga soms als grapje ‘liggen voor gevorderden’, maar daar zit stiekem eigenlijk ook wel de kracht: je hebt niet het gevoel dat je nou perse heel veel doet, maar na een uur Yin voel je je zoveel beter. Juist als je ook mentaal niet lekker in je vel zit en je extra stress krijgt omdat je niet weet waar je moet beginnen om dat op te lossen, is zo’n sessie zó goed. Je geeft jezelf eigenlijk ongemerkt wat rust en ruimte in je hoofd, en soms is dat precies het hobbeltje dat je over moest om verder te kunnen. Yin van Miriam is extra fijn omdat ze een hele prettige stem heeft en duidelijk goed nadenkt over de flow en opbouw van een les.

Marte E

Ik kwam bij Miriam terecht na een heel traject over emoties, mindfulness en ontspannen. Had ik stress, geen idee. Misschien was gewoon voelen wat ik voelde nog wel het belangrijkste. Yin yoga van Miriam voelt als hard werken en ontspannen tegelijk. Ik wist niet dat bepaalde houdingen zoveel frustratie kon opwekken en adem dat zo kan verzachten. Maar ik wist ook niet dat ik in het moment kon zijn en toch de tijd kan vergeten.

Marieke H