SLOWWW YOGA RETREAT

DIT RETREAT ZIT VOL❤

 

Kom van woensdag 8 t/m zondag 12 september vertragen en opladen tijdens het Slowww Yoga Retreat in Midden-Frankrijk.

Verwen jezelf met dagelijkse rustige yogalessen (Yin yoga/Yoga Nidra/Restorative), (h)eerlijk eten & drinken, mooie wandelingen in de omgeving, middagdutjes in de hangmat, bezoek aan een Thermen en een Boedhistisch klooster, schommelen op de heerlijkste grote-mensen-schommel en een ontspannen massage.

Hoe zou het zijn als je vijf dagen weg bent uit je dagelijkse omgeving en alle tijd hebt om écht even tot rust te komen? ⁠ ⁠

Dit retreat is nèt even anders dan andere yoga retreats omdat het hele programma is gericht op ontspanning èn omdat je leert hoe je die ontspanning straks na het retreat meeneemt in je dagelijkse leven. ⁠ ⁠

Wat maakt dit retreat anders en heel geschikt voor mensen die op dit moment stress ervaren?⁠ ⁠

💫Alleen maar rustige lessen (een mix van Yin/Restorative yoga) waarin je diep leert ontspannen ⁠

💫Praktische workshops over o.a. ademhaling, en omgaan met stress⁠

💫Dagelijkse Yoga Nidra sessies in de avond om helemaal zen je bedje in te rollen ⁠

💫Dagelijkse wandelingen in de prachtige omgeving (alleen als je daar zin in hebt)⁠

💫Workshop over nieuwe gewoontes aanleren: naar huis met een plan om dagelijks tijd te blijven maken voor rust. ⁠

💫Na het retreat ontvang je een voucher voor 1 maand Slowww membership, waarmee je kan deelnemen aan wekelijkse online Slowww yogalessen. ⁠ ⁠

Wanneer je tijd neemt voor jezelf, tijd om te ontspannen, ben je veel beter in staat om te voelen hoe het met je gaat en wat je nodig hebt.

Je kan niet altijd AAN staan en het gaspedaal vol intrappen. Daarom gaan we tijdens het Slowww Yoga Retreat op verschillende manieren de rem weer zoeken en intrappen.

Deze vijf dagen staan helemaal in het teken van ontspannen en de batterij weer opladen, zodat je na het retreat lekker uitgerust bent, beter voelt wat je wilt en wat je nodig hebt en misschien wel het belangrijkste: hebt kennisgemaakt met een aantal simpele manieren om te ontspannen en hier thuis mee verder kan.

Dit is het Slowww Yin Yoga Retreat:

O cirugia se trata cualquier suplemento que le interese durante el desempeno sexual, crecimiento de pene natural Para que se usa el medicamento Sildenafil. Los medicamentos utilizados para aquellos hombres que experimentan insuficiencia cardiaca congestiva chf. Como así lo demuestra el envío de medicamentos mediante el seguro médico Blua o Cialis Genérico: envío rápido contra reembolso material de restricción de la edad podría hacerse de una manera similar a la síntesis biológica.

 • Een 5 daags retreat die helemaal in het teken staat van vertragen en ontspannen.
 • Alleen rustige yogalessen (Yin Yoga, Yoga Nidra, Restorative Yoga)
 • Twee prachtige georganiseerde wandelingenin de verrassende omgeving
 • De mogelijkheid om een ontspannende stoelmassage bij te boeken
 • 4x een uitgebreid ontbijt, lunch en vegetarisch 3-gangen-diner
 • Onbeperkt fruit/koffie/thee/frisdrank
 • Verblijf in een luxe gite (van privé-kamer tot gedeelde kamers met 2 of 3 personen), maar ook de mogelijkheid om te kamperen op de meest idyllische afgezonderde plekjes
 • Een bezoek aan de Thermen /Boeddhistische Tempel

DIT ZEGGEN EERDERE DEELNEMERS

Tijdens de Slowww Yoga Retreat van Miriam ben ik helemaal tot rust gekomen. Goede en rustige yin yogalessen in een prachtige omgeving, een fijne en liefdevolle sfeer en alles heerlijk ongedwongen. En ook het eten door Basten en Christine gekookt was echt perfect! Zeker een aanrader…

 

Rianne, deelnemer retreat 2019

Heerlijk even niets moeten in een geweldige omgeving, met lieve mensen. Super fijne yogalessen, heerlijk eten en liefdevolle zorg en aandacht. Het was een super fijne retreat!

 

Moniek, deelnemer retreat 2019

Een retreat waarvan het resultaat volledig klopt met de doelstelling. Alles is aanwezig om te kunnen vertragen vanaf het moment van aankomst. Heel fijne Yin yoga en superzachte ontspanningssessies. Voor herhaling vatbaar!

 

Guy, deelnemer retreat 2019

Deze plek straalt zoveel rust uit en geeft je alle ruimte om tot jezelf te komen. Jullie hebben me in al mijn onrust enorm geholpen om wat meer rust te vinden en me bewust kunnen maken van wat ik voel en nodig heb! Christine en Basten weten hoe je je gasten moet verwennen, wouwie! Super thanks, ik heb echt enorm genoten en energie gekregen van jullie!

 

Marion, deelnemer retreat 2019

Heerlijk, ontspanning, vrijheid, genieten, bewustwording van het lijf en daarin de behoefte op kunnen zoeken

 

Djessy, deelnemer retreat 2018

Een complete uitstekend verzorgde professionele en tot in de details verzorgde yogaweek met allerlei afwisseling in activiteiten en uitgevoerd door enthousiaste warme betrokken personen (zowel de yogadocent als beheerders van de locatie) op een topplek in een prachtige omgeving!

 

Francis, deelnemer retreat 2018

Het retreat is een heerlijke vakantie. Niets moet, alles mag. Heerlijke yoga, prachtige omgeving, lekker eten en ook nog eens heel gezellig! Miriam is een heel betrokken, bevlogen, kundige en lieve yoga docente (en wát een stem als ze een mantra gaat zingen!!). Christine en Basten zijn betrokken en gezellige hosts met een lekkere hands-on mentaliteit. Wat mij betreft is dit retreat voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader!

Deelnemer retreat 2019

Een kado aan jezelf: Bijzondere en inspirerende ervaring, prachtige plek, lieve gastvrije mensen, leuke deelnemers, heerlijk eten, ontspannende sessies, kundige docente, warme contacten, helemaal loslaten en weer opladen, gevoel welkom te zijn, of eerder nog; thuis te komen.

Deelnemer retreat 2019

Ik ben echt tot rust gekomen. De locatie is prachtig (de ruimte, het groen en de vogels) en de sfeer is zo liefdevol en ontspannen. Deze Retreat is echt een cadeau voor jezelf zonder verplichtingen of sociale druk.

Deelnemer retreat 2019

DEZE VRAGEN KRIJGEN WE VAAK OVER DE RETREATS


Waar is het?
Het retreat vindt plaats op het prachtige Domaine 3Etangs in de Auvergne in Frankrijk.

Waar slaap ik?
Je overnacht in een luxe verbouwde gite in een privé-kamer of of een gedeelde kamer (als je samen met iemand komt)

Hoe groot zijn de groepen?
We houden de groepen bewust klein (max 9 deelnemers) voor meer persoonlijke aandacht en rust

Yoga is helemaal nieuw voor mij, is dat een probleem?
Helemaal niet! De rustige lessen zijn juist heel geschikt voor mensen die nog niet heel erg bekend zijn met yoga.

Krijg ik m’n geld terug als het retreat niet door kan gaan vanwege nieuwe Corona-maatregelen?
Ja! (Minus €15 administratiekosten….en laten we heel hard duimen dat deze edities wel door kunnen gaan!)

Moet ik overal aan meedoen of kan ik ook onderdelen skippen?
Het is geen enkel probleem als je af en toe een les of een ander onderdeel overslaat.

Ik ben niet zo van groepen, dus twijfel of dit wel wat voor me is?
De meeste deelnemers zijn introvert en houden niet echt van groepen. We spreken daarom aan het begin met elkaar af dat je je altijd kan terugtrekken, ook tijdens het eten bijvoorbeeld. Het is namelijk niet de bedoeling dat je veel energie ‘verliest’ aan het hele sociale gebeuren.

Prijzen 2021:

 • Verblijf in een privé kamer (gedeelde badkamer), incl. eten/drinken en alle yogalessen, workshops en uitstapjes: €699
 • Verblijf in een 2-persoonskamer (gedeelde badkamer), incl. eten/drinken en alle yogalessen, workshops en uitstapjes: €579
 • Eigen kampeerplek op een van de idyllische plekjes op het terrein: €419

Corona 

De kans dat deze edities door kunnen gaan, lijkt op dit moment heel erg groot. Toch bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid dat er strengere maatregelen komen in Nederland of Frankrijk waardoor het retreat niet kan plaatsvinden.

Als het retreat niet plaats kan vinden, krijg je een alternatieve datum aangeboden of ontvang je de betaling terug (zie ook de algemene voorwaarden).

Op de locatie zelf doen we er natuurlijk alles om een veilige plek te creëren.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

 • Dag 1 : Aankomstdag met borrel/diner en Yoga Nidra-sessie
 • Dag 2 t/m 4
  • Uitgebreid ontbijt
  • Slowww Yoga
  • optioneel: Wandeling in de prachtige omgeving met Christine
  • optioneel: Bezoek aan Klooster/Thermen
  • Slowww Yoga of workshop
  • Uitgebreid 3 gangen-diner
  • Yoga Nidra
 • Dag 5: Vertrekdag
 • Er is naast het programma genoeg tijd om zelf op pad te gaan of je juist lekker terug te trekken in de gite of in de hangmat. Alles wat jou blij maakt 🙂
 • En als je een onderdeel wilt skippen, is dat helemaal goed natuurlijk!

DE LOCATIE

De Slowww Yoga Retreats vinden plaats op het idyllische 3Etangs in de Auvergne in Frankrijk.

Toen ik hier zelf in 2016 op vakantie was met m’n gezin dacht ik meteen: hoe bijzonder zou het zijn om hier een yogaretreat te organiseren. Zodra je hier arriveert, daalt er een rust over je neer: de prachtige omgeving, de idyllische terugtrek-plekjes op het enorme eigen terrein met drie meertjes, de sfeer en inrichting van de huisjes en andere verblijven: het klopt gewoon helemaal!

DE REIS

Je reist op eigen gelegenheid naar Frankrijk.

Dit zijn de mogelijkheden:

 • Eigen vervoer. Vanaf Utrecht is het zo’n 850 km, dus reken op een dag rijden. Soms rijden deelnemers samen. Laat me weten als dit jouw voorkeur heeft, dan proberen we je te koppelen aan een andere deelnemer die met eigen vervoer komt.
 • Trein. Je neemt dan de trein naar Clermond Ferrand. De reis duurt over het algemeen rond de 8 a 9 uur, een beetje vergelijkbaar dus met eigen vervoer. Wij kunnen vervoer vanaf het station naar de locatie regelen. (de prijs hiervan hangt af van het aantal deelnemers dat gebruik maakt van dezelfde taxi)
 • Vliegtuig. Dit is de snelste optie. Je vliegt op Clermond Ferrand. Op dit moment zijn er geen rechtstreekse vluchten en heb je een overstap in Parijs. Prijs voor een retourvlucht is rond de €220. Inclusief overstap is de reisduur rond de 3 a 4 uur. Wij kunnen vervoer vanaf het station naar de locatie regelen. (de prijs hiervan hangt af van het aantal deelnemers dat gebruik maakt van dezelfde taxi)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *