Slowww (Yoga) Online

Nu ik geen lessen meer kan geven in Broek in Waterland, bied ik vanaf 16 maart wekelijks een nieuwe online les aan. Deze lessen zijn in ieder geval beschikbaar voor iedereen die al lessen bij me volgt, maar natuurlijk ook voor andere mensen! Naast deze online lessen bied ik ook een online training aan: ME-TIME: Van gehaast naar slowww op vier makkelijke manieren

Wat is Slowww Yoga?

In mijn Slowww Yoga-lessen help ik je op een makkelijke manier te ontspannen en met je aandacht uit je (drukke) hoofd te zakken. De les is een combinatie van grotendeels Yin Yoga, met af en toe een Restorative Yoga houding en ter afsluiting soms een Yoga Nidra Sessie.

Voor wie zijn de lessen geschikt?

Slowww Yogalessen zijn geschikt voor iedereen, man of vrouw, lenig of juist helemaal niet, alle leeftijden en geen tot veel ervaring met yoga. Beter worden in Slowww Yoga heeft vooral te maken met steeds beter voelen, in dit moment te zijn, niet oordelen, je grenzen bewaken en voelen wat wel of niet goed voor je is.

Hoe kan ik me aanmelden?

Via deze link kan je je aanmelden en vervolgens kiezen voor een Slowww Yoga Online les in het rooster (staat voor de vorm op maandag). Ik neem de lessen van te voren op, en iedere zondagavond is er nieuwe les beschikbaar voor de week erna. Je kiest dan voor de Slowww Online Yoga-strippenkaart waarvoor je eenmalig €39,95 betaalt. Je krijgt hiervoor uiteindelijk 10 lessen van 35-45 minuten (t/m 1 juni)

Wat is het verschil tussen de online lessen en de online training?

In de online training ME-TIME Van gehaast naar slowww op vier makkelijke manieren die bestaat uit zes modules ervaar je naast yogalessen meer manieren om ontspannen, en is er ook veel aanvullende informatie over bijvoorbeeld stress, de ademhaling en yoga nidra. Ook ontvang je tijdelijk een BONUS-module met hierin een prachtig ontworpen affiche met 6 houdingen die je achter je bureau kan je doen tijdens je (thuis-)werk, uitgelegd aan de hand zes videos.

De training in het kort:

  • Kom te weten waarom stress goed is èn waarom je regelmatig zou willen ontspannen
  • Ontdek je eigen afstandsbediening van het gaspedaal naar je rem: je ademhaling!
  • Voel je super relaxed na een korte en lange audio ontspannings-sessie.
  • Laat je schouders maar zakken met een korte Yin-yogales gericht op de nek & schouders, heerlijk na een dag achter de computer!
  • Ontdek hoe je helemaal ontspannen je bedje inkruipt na een korte Yin-yogales
  • Ervaar het effect van kalmerende houdingen die je altijd even tussendoor kan doen als je niet zoveel tijd hebt

De training (inclusief bonusmodule) is t/m 6 april nog verkrijgbaar voor de introductieprijs van €37,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *