Slow Sunday 2

Slow Sunday #2 Treat your senses

 

De dagen worden korter en kouder, tijd om jezelf te verwennen!

Zondag 18 november vindt de tweede editie plaats van Slow Sunday: een combinatie van slow (yin) yoga, slow food en iets extra’s, op een bijzondere locatie in Waterland.

Slow Sunday vindt deze keer plaats op Boerderij Achtervennen in Ilpendam, in een oude schuur met uitzicht over de weilanden. Het thema van deze Slow Sunday is treat your senses, want we gaan je verwennen met lekker eten, geuren, geluiden en massage.

Je begint de dag met koffie of thee met wat lekkers, en neemt daarna plaats op je matje voor een extra lange ontspannen Yin Yoga-les van Miriam. Na een korte pauze met een smoothie en healthy snack komt Lisanne Rentier een hele speciale geur-sessie geven. Ontspan met een meditatie en geniet daarna van verschillende geuren en massage op je matje. Na deze geur-sessie staat er een heerlijke uitgebreide herfst-lunch voor je klaar. De healthy snacks, smoothies en de lunch worden gemaakt door Hanna, bereid met heel veel liefde en aandacht en met zoveel mogelijk Waterlandse ingrediënten.

Kom je ook? We hebben deze editie plaats voor 12 mensen, dus wees er snel bij…:-)

Alle info op een rijtje: