Slow Sunday 15 december

Slow Sunday 15 december

Stel je eens voor: Sinterklaas is net langs geweest, de leuke maar ook drukke feestdagen staan voor de deur en je kan waarschijnlijk wel wat rust gebruiken. Tijd voor je zelf, tijd om langzaam met je aandacht wat naar binnen te keren. Even een dag geen aandacht voor alle to-do-lijstjes in je hoofd, maar aandacht voor jou. Klinkt dat niet heerlijk?

Zondag 15 december organiseren Hanna en ik de vijfde editie van Slow Sunday: een combinatie van mijn Slow Yoga met haar Slow Food, op een bijzondere locatie en met altijd een bijzondere gast.

Slow Sunday is vanaf deze editie op vele verzoek wat langer, van 10.00- 16.30, zodat er tijd is voor meer (en langere) programma-onderdelen!

Het thema van deze winter-editie van Slow Sunday is ‘naar binnen keren’, gelijk met de natuur in die periode.

  • We beginnen de dag met een extra lange Yin/Restorative yoga-les van Miriam
  • genieten daarna van een uitgebreide vegetarische winter-lunch van Hanna
  • met aansluitend een workshop High Spirit Schrijven van Maike van Es: een krachtige methode waarin meditatie, qigong en intuïtief schrijven gecombineerd wordt, om je innerlijke wijsheid te laten spreken,
  • en ter afsluiting een Yoga-Nidra-sessie van Miriam

Aan het einde van de dag voel je je weer helemaal opgeladen, door de rust, de gezonde hapjes en drankjes, en vooral de tijd voor en met jezelf.

Ben je erbij?

Er zijn maar 12 plekken dus reserveer snel je plekje!

Kaarten voor deze lange editie van Slow Sunday zijn €89,90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *