Rust Rebel Vierdaagse

Van 16 t/m 20 januari

Wil jij:

 • Vier dagen geïnspireerd worden met praktische tips en oefeningen om meer rust te ervaren?
 • Toegang houden tot vier heerlijke oefeningen die ja na deze vierdaagse kan blijven doen?
 • En daarmee een super basis neerzetten voor voor fysieke en mentale rust?

Je hebt je voorgenomen om dit jaar meer tijd te maken voor rust. Wil je voorkomen dat je op Blue Monday (17 januari) tot de conclusie moet komen dat het niet gelukt is om die rust ook daadwerkelijk voor jezelf te creëren?

 
Om je een extra steuntje in de rug te geven, kan je in de week van 17 januari meedoen met de (gratis) Rust Rebel Vierdaagse, waarin je leert om een echte rust-rebel te worden en wél regelmatig tijd te maken voor ontspanning.

Deze Rust Rebel Vierdaagse is voor:

 • Vrouwen die in de hectiek van een drukke baan/gezin geen rust kunnen vinden
 • En die het lastig vinden om voor zichzelf te kiezen
 • En op zoek zijn naar praktische en eenvoudige tips om meer fysieke en mentale rust te ervaren

Dit krijg je allemaal tijdens de gratis Rust-Rebel-4-daagse van 16 t/m 20 januari

 • Je ontvangt van maandag t/m donderdag iedere ochtend om 7 uur een mailtje met een kadootje: een simpele oefening en/of opdrachtje voor die dag.
 • De kick-off is zondagavond 16 januari van 20.00-20.30 u met een live (online) sessie
 • en we sluiten ook weer live af met een online workshop en Q&A op donderdag 20 december om 20.00-20.30 uur uur
 • Woensdagavond kan je meedoen met de online Slowww Yogales van 20.30-21.30 uur.
 • En: ik ben de hele week beschikbaar voor je vragen als je hulp of steun nodig hebt!

DIT ZEGGEN EERDERE DEELNEMERS

Héél lang geleden dat ik me zo gevoeld heb. Dank je wel!!.”

De oefeningen van gisterenavond hebben me lekker ontspannen gemaakt voor het slapen gaan. Ik merkte meteen na de oefening al dat ik rustiger werd, en ik sliep dan ook lekker snel in.”

ik voel me nu zóveel rustiger. Ga m’n ochtend verder in met een ander soort aandacht. Er is voldoende tijd, het meeste wat ik denk te moeten leg ik me zèlf op, zie ik nu…

“Wat hebben de oefeningen van Miriam mij goed gedaan! Miriam neemt je op een prettige manier mee in de oefeningen. Ze brengt een heerlijke sfeer met zich mee; puur, sereen en licht. Ik heb de laatste jaren de nodige stress ervaren en heftige dingen meegemaakt, waardoor ik in een ‘tobberige/paniekerige modus’ was gekomen. Maar wat voelde ik mij fijn na afloop van de oefeningen! Blij, rustig, ontspannen en vol vertrouwen – eindelijk weer!”

 

Het resultaat

Na deze vier dagen heb je met verschillende simpele oefeningen de kracht van rust ervaren en weet je hoe je dit vast kan houden. Je houdt 3 maanden toegang tot de oefeningen en de live sessies.

Omdat het een drukke tijd is, zijn de oefeningen zo kort en praktisch mogelijk. Je krijgt dus niet nóg iets op je to-do-lijstje, maar ontdekt hoe je met een simpele ontspannende oefening juist extra tijd creëert en hoe je een echte rust-rebel wordt.

De Rust-Rebel-vierdaagse is gratis, omdat ik zoveel mogelijk mensen rust wil laten ervaren in deze tijd. Stuur deze pagina dus door aan iedereen die ook wel wat rust kan gebruiken!

"Door de ontspanningsoefeningen ben ik me veel meer bewust geworden van hoe ik met mijzelf omging en daardoor echt gaan kijken naar wat belangrijk is voor mij en waar ik energie van krijg. Mijn dagindeling ziet er echt heel anders uit dan voorheen en ik neem mezelf veel meer in acht."

Marlous

 • Door je aan te melden voor de Rust Rebel Vierdaagse, ontvang je ook na de vierdaagse rust-rebel-inspiratie. Je kan je hier natuurlijk altijd weer voor uitschrijven!