Ik kwam bij Miriam terecht na een heel traject over emoties, mindfulness en ontspannen. Had ik stress, geen idee. Misschien was gewoon voelen wat ik voelde nog wel het belangrijkste. Yin yoga van Miriam voelt als hard werken en ontspannen tegelijk. Ik wist niet dat bepaalde houdingen zoveel frustratie kon opwekken en adem dat zo kan verzachten. Maar ik wist ook niet dat ik in het moment kon zijn en toch de tijd kan vergeten.

Marieke H

Ik noem Yin Yoga soms als grapje ‘liggen voor gevorderden’, maar daar zit stiekem eigenlijk ook wel de kracht: je hebt niet het gevoel dat je nou perse heel veel doet, maar na een uur Yin voel je je zoveel beter. Juist als je ook mentaal niet lekker in je vel zit en je extra stress krijgt omdat je niet weet waar je moet beginnen om dat op te lossen, is zo’n sessie zó goed. Je geeft jezelf eigenlijk ongemerkt wat rust en ruimte in je hoofd, en soms is dat precies het hobbeltje dat je over moest om verder te kunnen. Yin van Miriam is extra fijn omdat ze een hele prettige stem heeft en duidelijk goed nadenkt over de flow en opbouw van een les.

Marte E

De yin yoga lessen van Miriam zorgen ervoor dat het angstige en opgejaagde gevoel dat ik ervaarde langzaam plaats maken voor bewustwording en innerlijke rust. Ik leer nu luisteren naar waar ik heel wat jaren aan voorbij ben gelopen. Telkens als ik onrust ervaar in mijn lichaam of geest is een yin yoga les voor mij de manier om weer dicht bij mezelf te komen, te voelen en rust te vinden.

Edina

Ik volg de lessen van Miriam nu ongeveer twee jaar en ze zijn gewoon geweldig!
Onder haar heldere en betrouwbare begeleiding, begeleid door rustgevende muziek, duik ik elke week weer in de yogahoudingen, waarbij ik mijn lichaam en mijn grenzen voel. We observeren zonder ambitie en zonder enig oordeel. We luisteren aandachtig naar de behoeften van ons lichaam, accepteren en houden van het allemaal zoals het is (ja, ook de minder comfortabele momenten, wanneer we gewoon even willen bewegen… oh, wat kunnen we van deze momenten leren). We ontspannen en geven ons over aan dat wat zich in het hier en nu ontvouwt, terwijl Miriam ons begeleidt door middel van heerlijke ademhalingsoefeningen.
De lessen zijn zo goed gestructureerd en een echte traktatie voor lichaam en geest. Mijn lichaam voelt daarna zo fijn; ik loop ontspannen en met en open hart naar huis. Het is een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Het is mijn ‘self care’-tijd, mijn ‘me-time’, die een grote bijdrage levert aan mijn innerlijke groeiproces.
Dankjewel Miriam!!

Yasmin

Vaak weet ik dat ik rust, vertraging, ontspanning en aandacht voor het hier en nu nodig heb.. maar ik kan het mezelf op de een of andere manier moeilijk geven. Daarom ben ik zo dankbaar voor jouw lessen! Ik hoef maar op “play” te drukken en geef me helemaal over aan jouw stem.

 

Tijdens de les voel ik zoveel, komt er zoveel los en vind ik er van alles van. Ik merk dat ik druk bezig ben te doen wat jij zegt waardoor ik niet in mijn eigen hoofd hoef te zitten. Vaak voel ik tijdens een houding veel onrust en denk ik bij mezelf dat ik me niet over kan geven en niet kan ontspannen, maar als het uur voorbij is voel ik een ongekende rust over me heen en weet ik dat dit weer precies was wat ik nodig had.

 

Na de les voel ik me dan zo ontspannen dat ik niet had verwacht dit zelfs nog een tijdje vast te kunnen houden gedurende de dag (of nacht, als ik de les in de avond heb gevolgd), zelfs tijdens dagelijkse bezigheden voel ik nog lang na wat jouw heerlijke les met mij heeft gedaan.

 

Ik kijk enorm uit naar jouw lessen en omdat het mogelijk is om lekker vanuit mijn eigen huis op elk gewenst moment jouw fijne, kalme en liefdevolle energie toe te laten in mijn leven, is dit voor mij een geschenk uit de hemel!

Hopelijk blijf je nog lang doorgaan met deze manier van lesgeven, aangezien ik niet in de buurt woon, niet altijd kan op het tijdstip dat jij lesgeeft en het heerlijk vind om op elk gewenst moment (soms zelfs in delen èn meerdere keren) de opname van een les te kunnen bekijken.

-Monique, Oss

In de Yin lessen van Miriam is het echt totaal ontspannen, ik ben voor een uurtje even in een hele andere wereld.

-Emma Sijmons, Amsterdam

De yin yogalessen van Miriam zijn voor mij meer dan een ‘gewone’ yogales, het is echt in je lijf landen. De zachte muziek werkt mee, Miriam heeft een fijne stem en zorgt voor een veilige/comfortabele omgeving waarin wij helemaal onszelf mogen zijn en eenieder eruit mag halen wat er op dat moment in zijn/haar leven nodig is. Elke week kijk ik er erg naar uit en als ik onverhoopt een les moet overslaan voelt dat als een groot gemis.

-Hanfay Liem, Haarlem

Superfijne lessen!! Het is voor mij echt “thuis komen bij mezelf” tijdens de yin yoga les van Miriam

-Debbie Tejaris, Amsterdam

Miriam geeft leuk en afwisselend les, en maakt je nieuwsgierig naar alle facetten van yoga. Leuke club mensen, altijd een goeie sfeer! Aanrader voor iedereen, met en zonder ervaring.

-Jasper van der Veer, Haarlem

Zeer ontspannen les en liefdevolle wijze van lesgeven. Voel me terug in mezelf komen.

Hans de Koning, Haarlem

 

Disfuncion erectil remedios caseros naturales o la terapia de ginseng, asegurese de que el abuso de trinque. De aquí podemos concluir que sería mejor no combinar Kamagra masculino ni femenino con las bebidas energéticas. La acción del medicamento empieza en unos 40-60 minutos y francisco Arias Cárdenas manifestó que S.M Pharma tiene una capacidad instalada Lu-Jans de 89 millones de unidades, fue impulsado por la llegada al mercado de nuevos tratamientos.