Verlang je naar rust?

Ervaar de helende kracht van rust

Hoe zou het voor je zijn om wekelijks tijd te maken voor rust?

 

Rust is iets magisch. We hebben er echter allemaal eerder te weinig van dan teveel, met als resultaat dat we ons overprikkeld voelen, slecht slapen en gewoon niet lekker in ons vel zitten. En dat is zo jammer! Want hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal uitgerust zouden zijn?

Dit is online Slowww Yoga

 

  • Je kan wekelijks meedoen aan de online les op woensdagavond 20.30-21.30 uur.
  • De lessen zijn helemaal gericht op mensen die op zoek zijn naar meer rust omdat ze nu regelmatig worden gehinderd door stressklachten. 
  • Van iedere les krijg je een opname.
  • Na afloop van de les is er alle ruimte om vragen te stellen
  • Je kan maandelijks opzeggen
Soms is praten over spanning niet voldoende en is er iets anders of iets extra’s nodig. Een manier om concepten zoals ‘loslaten’, ‘bij jezelf blijven’ en ‘je grenzen aanvoelen/bewaken’ echt te voelen in plaats van erover te praten.
Voor mij is Yin Yoga DE manier gebleken om deze concepten beter te begrijpen en een verdiepende stap te zetten.
Inmiddels geef ik vijf jaar Yin yoga-lessen aan duizenden mensen en is Yin yoga een vast onderdeel in mijn coachingstrajecten voor mensen met spanningsklachten.
Ik zie iedere keer het helende effect van deze bijzondere yogavorm en zie hoe effectief het is als je vaak stress ervaart:
💫Je leert om met je aandacht uit je (drukke) hoofd te zakken
💫Je oefent om met je aandacht in het moment te zijn
💫Je ervaart wat er gebeurt als je loslaat en oefent in overgave
💫Je oefent in ongemak observeren in plaats van ervan weg te gaan of het te willen controleren
💫Je creëert rust in je lichaam (en dus in je hoofd)

TARIEVEN

  • Proefles: €5
  • Losse les: €10,-
  • Strippenkaart van 5 lessen: €40
  • Abonnement (maandelijks opzegbaar) €30/maand

Bij het boeken van je eerste les in het rooster, kan je zelf kiezen voor een van bovenstaande opties.

Online Slowww yoga is écht wat voor jou als:

 

👉 Je voelt je regelmatig gespannen en je bent op zoek naar een laagdrempelige manier om meer rust te creëren in je lichaam en hoofd.

👉 Je wil graag leren om beter of anders om te gaan met stress in je dagelijkse leven

👉 Je bent op zoek naar oefeningen en lessen die zijn gericht op stressklachten

Dit zegt Marije van Hattum, psycholoog:

 

Een belangrijk onderdeel van de psychologische behandeling van angst- en paniekklachten is het bewust worden van spanningsreacties in je lichaam en je ademhaling. Als gezondheidspsycholoog verwijs ik dan ook graag door naar Miriam. Zij leert je met haar lessen Yin Yoga op haar fijne, concrete en toch persoonlijke manier hoe je zelf diepgaande, verrassend heerlijke ontspanning kunt bereiken. Het is letterlijk een verlossende ervaring om je spierspanning helemaal los te laten en dus je eigen touwtjes te kunnen laten vieren. Juist hierdoor krijg je weer grip op jezelf en daarmee ook op de manier waarop je omgaat met dingen die spanning geven. Ik zie het effect van Yin Yoga mooi terug bij mijn cliënten: ze slapen veel beter want dieper, hebben meer energie en bovenal zijn ze niet meer bang voor een eventuele angstaanval omdat ze nu weten hoe ze deze zelf kunnen opvangen en vaak zelfs voorkomen.

En dit vertelt deelnemer Monique:

 

Vaak weet ik dat ik rust, vertraging, ontspanning en aandacht voor het hier en nu nodig heb.. maar ik kan het mezelf op de een of andere manier moeilijk geven. Daarom ben ik zo dankbaar voor jouw lessen! Ik hoef maar op “play” te drukken en geef me helemaal over aan jouw stem.

Tijdens de les voel ik zoveel, komt er zoveel los en vind ik er van alles van. Ik merk dat ik druk bezig ben te doen wat jij zegt waardoor ik niet in mijn eigen hoofd hoef te zitten. Vaak voel ik tijdens een houding veel onrust en denk ik bij mezelf dat ik me niet over kan geven en niet kan ontspannen, maar als het uur voorbij is voel ik een ongekende rust over me heen en weet ik dat dit weer precies was wat ik nodig had.

Na de les voel ik me dan zo ontspannen dat ik niet had verwacht dit zelfs nog een tijdje vast te kunnen houden gedurende de dag (of nacht, als ik de les in de avond heb gevolgd), zelfs tijdens dagelijkse bezigheden voel ik nog lang na wat jouw heerlijke les met mij heeft gedaan.

Ik kijk enorm uit naar jouw lessen en omdat het mogelijk is om lekker vanuit mijn eigen huis op elk gewenst moment jouw fijne, kalme en liefdevolle energie toe te laten in mijn leven, is dit voor mij een geschenk uit de hemel!

En Edina vertelt:

De yin yoga lessen van Miriam zorgen ervoor dat het angstige en opgejaagde gevoel dat ik ervaarde langzaam plaats maken voor bewustwording en innerlijke rust. Ik leer nu luisteren naar waar ik heel wat jaren aan voorbij ben gelopen. Telkens als ik onrust ervaar in mijn lichaam of geest is een yin yoga les voor mij de manier om weer dicht bij mezelf te komen, te voelen en rust te vinden.