fbpx

Nieuwe data Slowww Yoga Retreats

De (uitverkochte) Slowww Yoga Retreats die eind mei zouden plaatsvinden, zijn vanwege de corona-crisis verplaatst naar september. Omdat niet iedereen opnieuw meekan, zijn er een paar plekjes vrij gekomen.

De nieuwe data zijn: vrijdag 11- dinsdag 15 september en woensdag 16-zondag 20 september.

Wil jij na deze gekke intense tijd vijf dagen vertragen, verstillen en weer opladen? Dat gaat al bijna vanzelf op de prachtige locatie Domaine 3 Etangs van Basten en Christine.

Het programma bestaat uit alleen rustige vormen van yoga: met name Yin Yoga, aangevuld met Restorative Yoga en Yoga Nidra. De lessen zijn in de ochtend, einde middag, en soms ook in de avond.

Naast deze rustige vormen van yoga kan je in de middag mee met prachtige natuurwandelingen, een bezoek aan een Boeddhistisch Klooster (met geleide meditatie) en een Thermen (soort sauna).

Je wordt de hele dag verwend met een uitgebreid ontbijt, lunch, onbeperkt eten & drinken en fruit, en iedere avond een vegetarisch 3-gangen-diner.

Je verblijft in 1 van de prachtig verbouwde gites, met een kamer voor jezelf of in een gedeelde kamer. Daarnaast kan je ook kiezen voor een kampeerplek op het uitgestrekte terrein.

Klinkt dit heerlijk?

Nou dat is het ook…:-)

Wil je hier meer over weten? Of een van de laatste plekjes alvast reserveren?

Op deze site vind je alle informatie over het retreat en kan je een plek reserveren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *