Jouw ultieme start met RUST

Klaar om nu écht voor rust te kiezen?

Ha lieve rust-expert in spé...

Ben je er een beetje klaar mee? Met dat gejaagde en nerveuze gevoel, die onrustige nachten, gespannen schouders, hoofdpijn, de paniekaanvallen en de angst om weer eentje te krijgen, dat overvolle piekerhoofd, telefoonverslaving en je korte lontje…?
Verlang je naar RUST?
Naar weer ‘gewoon’ genieten? Je uitgerust voelen? Zin hebben om dingen te ondernemen, te werken…te leven?
En heb je al van alles geprobeerd en uitgezocht, maar mis je een plan en een structuur om rust nu écht een keer deel uit te laten maken van je dagelijkse leven?

 

Lees dan even verder, want dit is voor jou ❤️

Hoe lekker zou het zijn om samen met mij als rust-expert een ultieme start te maken met rust? Met daarna 2 maanden support in de vorm van whatsapp-contact, oefeningen en lessen?

Jouw reis naar RUST start met een uitgebreide individuele sessie van 2 uur.

Na deze sessie:

  • voel je je allereerst heerlijk ontspannen ❤️
  • heb je helder wast rust jou gaat brengen
  • en weet je wat je nu tegenhoudt om voor rust te kiezen
  • heb je ervaren op welke verschillende manier je fysiek en mentaal kan ontspannen
  • en ga je naar huis met een plan om rust blijvend mee te nemen in je dagelijkse leven

En daarna…

Support

Na deze sessie ben ik 2 maanden jouw persoonlijk cheerleader met whatsapp-support, zodat je nooit vastloopt en gemotiveerd blijft om tijd te maken voor rust

Online programma

Je krijgt toegang tot het online RUST programma met >50 door mij ingesproken oefeningen

Slowww yogalessen

Na de uitgebreide sessie ontvang je een strippenkaart om 5x deel te nemen aan een Slowww yogales (online of op locatie). Deze lessen helpen je om diep te ontspannen en je nieuwe gewoontes steeds meer te integreren.

Locatie

De coaching-sessie vindt plaats in De Ruimte in Broek in Waterland; een prachtige locatie middenin de natuur (vlakbij Amsterdam). Het is ook mogelijk om deze sessie online (via Zoom) te plannen.

Ben jij klaar voor een ultieme persoonlijke start naar RUST?

Je betaalt voor deze uitgebreide sessie + 2 maanden whatsapp-support + toegang online RUST-programma met > 50 oefeningen + 5 lessen (De totale waarde van deze combinatie is €497)

297 euro (Betaling in termijnen is mogelijk)

Dit is wat anderen zeggen

"Voordat ik begon bij Miriam had ik al veel geprobeerd. Ik had al langer last van angstklachten en stress en wilde daar graag vanaf. Maar niks hielp. Toen ik het programma van Miriam aangeraden kreeg, was ik gelijk geïnteresseerd. Ik dacht: ‘Gaat dit mij dan echt verder helpen?’. En nu achteraf kan ik zeggen JA! Ze geeft fijne oefeningen die op jou van toeppassing zijn. Ook kan je de oefeningen zelf inplannen, zo is het voor iedereen geschikt. Heb je last van stress of angstklachten raad ik het programma van Miriam zeker aan! "
Ainoa

"Ik heb het RUST- programma als heel fijn ervaren. Ik had veel spanningsklachten en door middel van het programma is dit enorm verminderd. Miriam biedt veel tools, zodat je echt kan onderzoeken wat bij je past. Hierdoor ben ik patronen bij mijzelf gaan herkennen en gun ik mijzelf nu meer rust-momenten."

Tamara

"Het RUST programma heeft me bewust gemaakt dat rust inbouwen in je leven mag en je
niet altijd “nuttig” bezig hoeft te zijn. Het heeft me geleerd niet altijd “aan” te staan. Tot slot, Miriam is lief, rustig en een hele prettige coach die goed naar je luistert en je
heel graag wilt helpen om meer rust te nemen. Kortom, ik vond het een aanrader!"
Marlous

"Ik ben erg tevreden over het RUST programma van Miriam, de sessies geven je bewustwording en een uitgebreide toolbox om steeds meer rust te kunnen vinden. Miriam is bovendien super lief, haar yogasessies zijn heel ontspannend en ze is erg betrokken bij iedereen! Ik kan het zeker aanraden, niet twijfelen gewoon doen!"

Annika

"Het is nog niet eens zo makkelijk om in een paar woorden te vatten hoe bijzonder het programma is.
Het begon met kleine eilandjes van bewustzijn en meditatie gedurende de dag. Na een paar weken groeiden die eilandjes uit tot een doorlopende basis van rust en vertrouwen. Iets om steeds op terug te kunnen vallen. En dat voelt als een enorme rijkdom. Juist ook door Miriams superfijne, persoonlijke begeleiding!"

Lineke

"Het programma gaf mij direct het gevoel van regie terug. Miriam stemde de handvatten zo op me af, dat het opeens makkelijk en leuk werd deze in te zetten. Van het begin af aan ervoer ik hierdoor minder spanning, onrust en haast en meer ontspanning, vrijheid en tevredenheid. Ik leer nog steeds beter schakelen tussen ‘de hoogste en laagste versnelling’. En beetje bij beetje word ik weer mijn (meer) zorgeloze zelf!"
Maartje

"Miriam heeft me op de haar kenmerkende rustige en professionele wijze geholpen om een dagelijkse routine van bij mij en mijn situatie passende oefeningen op te bouwen. Hierdoor ben ik meer ontspannen en weet ik dat als de spanning toch weer te veel oploopt dat ik de instrumenten achter de hand heb om weer bij mezelf en tot rust te komen. Dat maakt echt een groot verschil! Heel veel dank voor de fijne begeleiding Miriam!"

Anne

"Wat hebben de sessies bij Miriam mij goed gedaan! Miriam neemt je op een prettige manier mee in de oefeningen. Ze brengt een heerlijke sfeer met zich mee; puur, sereen en licht. Ik heb de laatste jaren de nodige stress ervaren en heftige dingen meegemaakt, waardoor ik in een ‘tobberige/paniekerige modus’ was gekomen. Maar wat voelde ik mij fijn na afloop van de sessies! Blij, rustig, ontspannen en vol vertrouwen – eindelijk weer!"

Marlies

Ben jij klaar voor een ultieme persoonlijke start naar RUST?

Je betaalt voor deze uitgebreide sessie + 2 maanden whatsapp-support + toegang online RUST-programma met > 50 oefeningen + 5 lessen (De totale waarde van deze combinatie is €497)

297 euro (Betaling in termijnen is mogelijk)

"Miriam creëert een rustige en veilige ruimte om in iedere sessie weer helemaal tot mezelf te komen. Ze is empatisch en straalt rust en vertrouwen uit, een hele fijne energie om om me heen te hebben. Ik kom uit elk sessie alsof ik zorgeloos op een wolk drijf."

Alexandra