Jouw Route naar RUST

1 op 1 coaching

Mijn naam is Miriam en ik ben rust-coach en founder van Slowww. Het is mijn missie om jou te helpen vertragen, omdat ik ervan overtuigd ben dat rust de oplossing is voor bijna 🙂 alles.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om volledig overprikkeld en gespannen door het leven te gaan, met alle gevolgen van dien (slecht slapen, paniekaanvallen etc)

Ook weet ik dat je op zo’n moment vaak niet de rust en de kracht hebt om te kiezen voor ontspanning. Je zit vast in een negatieve spiraal van overprikkeling en onrust en een (onbewuste) verslaving aan ‘bezig zijn’ en afleiding.

Ik help je te kiezen voor rust.  Omdat je met een beetje support wél de rust en de kracht hebt om tegen de stroom in te gaan en niet langs de zijlijn van je (hectische) leven te staan. Ik nodig je uit weer aan het roer te staan en een rebel te zijn. Een hele ontspannen rebel.

Een rust-rebel.

Herken jij dit:

Je hebt al van alles geprobeerd om je wat rustiger en meer ontspannen te voelen. Er is zoveel te vinden dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen: al die meditatie-apps, tips, yogalessen; je hebt overal al even aan geproefd maar je voelt je nog steeds even onrustig. Sterker nog: de onrust neemt juist toe, want als dit allemaal niet werkt (terwijl iedereen hier zo enthousiast over is), dan zal jij wel een heel zwaar geval zijn. De moed zakt je in de schoenen.

Daarom is het fijn om een route te bewandelen, waarbij ik even jouw ‘TomTom’ ben. Ik heb zelf en heb met andere mensen heel veel routes bewandeld dus weet haarfijn welke route het beste (bij jou) past. Dit is geen exacte route die voor iedereen hetzelfde is, maar eentje die bij jou en jouw situatie past. Je hoeft het even niet zelf uit te zoeken.

In een coaching traject kan ik je helpen met:

 • Helder krijgen wat je nu tegenhoudt om voor rust te kiezen
 • Helder te krijgen wat rust jou gaat opleveren, waar JIJ het voor doet
 • Het creëren van een praktische en haalbare rust routine, om allereerst fysiek en mentaal (echt) tot rust te komen
 • Het creëren van een gezonde relatie met onrust en spanning, zodat het niet meer een vijand is waar je tegen vecht (kost namelijk bakken met energie)
 • Het volhouden van jouw rust-routine, ook na het traject

Na coaching:

 • Heb je een duurzame rust-routine ontwikkeld, waardoor je een stuk relaxter voelt en heel anders naar jezelf en de wereld om je heen kan kijken
 • Vanuit die rust en het steeds opnieuw kiezen voor rust, ervaar je meer zelfvertrouwen en geef je zelfliefde een enorme boost (want het gebrek daaraan is vaak de oorzaak van het niet kunnen/willen kiezen voor rust)
 • Heb je meer plezier in het leven, omdat de zwaarte en donkerte van de spanning en onrust er niet of veel minder is

Ben jij klaar om te kiezen voor RUST, voor jezelf?

Lees dan even verder, want dan is dit voor jou ❤️

ROUTE NAAR RUST
Een individueel traject van 3 maanden

Hoe ziet dit traject eruit?

 • We starten met een live kick-off van 1,5 uur
 • Er zijn daarna vijf coaching-sessies, variërend van 60 minuten in de eerste maand, naar 45 minuten in de andere 2 maanden. We zien elkaar dus om de week
 • Na iedere sessie ontvang je op maat oefeningen en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Ik help je om een fijne rust-routine te creëren.
 • De sessies vinden online plaats, of  in De Ruimte in Broek in Waterland, een prachtige plek middenin de natuur
 • We hebben tussen de sessies door whatsapp-contact: ik ben jouw persoonlijke cheerleader en ben er voor je als je vastloopt
 • Je volgt drie maanden wekelijkse Slowww Yogalessen ter ondersteuning van het traject. Dit kan live of online.
 • Je krijgt toegang tot het volledige online RUST-programma

Jouw investering in dit traject is 799 euro

(je mag in 2 of 3 delen betalen)

(voor ondernemers is de prijs excl. btw)

Boek hieronder een online kennismaking van 20 minuten

Wil je verandering? Dan kan je kiezen uit deze twee opties:

1

Je zoekt alles zelf uit. Dit is niet onmogelijk en heb ik zelf ook gedaan. En weet je hoe dit is? Onrustig en vermoeiend! En het kost vooral erg veel tijd.

Je gaat waarschijnlijk op zoek naar gratis meditaties, cursussen, podcastst. Je probeert wat uit en niets lijkt echt te werken.

2

Je kiest voor support je bespaart jezelf daarmee heel veel tijd en energie. Want heel eerlijk: heb je mu de puf om alles zelf uit te zoeken?

Hoe lekker is om een gids te hebben die een plattegrond heeft en samen met jouw de route naar rust bewandelt en je aanmoedigt om op de route te blijven?

Ben jij klaar om voor RUST te kiezen?

Plan hieronder een gratis RUST gesprek om samen te kijken of dit traject wat voor je is.

Dit is wat anderen zeggen

"Voordat ik begon bij Miriam had ik al veel geprobeerd. Ik had al langer last van angstklachten en stress en wilde daar graag vanaf. Maar niks hielp. Toen ik het programma van Miriam aangeraden kreeg, was ik gelijk geïnteresseerd. Ik dacht: ‘Gaat dit mij dan echt verder helpen?’. En nu achteraf kan ik zeggen JA! Ze geeft fijne oefeningen die op jou van toeppassing zijn. Ook kan je de oefeningen zelf inplannen, zo is het voor iedereen geschikt. Heb je last van stress of angstklachten raad ik het programma van Miriam zeker aan! "
Ainoa

"Ik heb het RUST- programma als heel fijn ervaren. Ik had veel spanningsklachten en door middel van het programma is dit enorm verminderd. Miriam biedt veel tools, zodat je echt kan onderzoeken wat bij je past. Hierdoor ben ik patronen bij mijzelf gaan herkennen en gun ik mijzelf nu meer rust-momenten."

Tamara

"Het RUST programma heeft me bewust gemaakt dat rust inbouwen in je leven mag en je
niet altijd “nuttig” bezig hoeft te zijn. Het heeft me geleerd niet altijd “aan” te staan. Tot slot, Miriam is lief, rustig en een hele prettige coach die goed naar je luistert en je
heel graag wilt helpen om meer rust te nemen. Kortom, ik vond het een aanrader!"
Marlous

"Ik ben erg tevreden over het RUST programma van Miriam, de sessies geven je bewustwording en een uitgebreide toolbox om steeds meer rust te kunnen vinden. Miriam is bovendien super lief, haar yogasessies zijn heel ontspannend en ze is erg betrokken bij iedereen! Ik kan het zeker aanraden, niet twijfelen gewoon doen!"

Annika

"Het is nog niet eens zo makkelijk om in een paar woorden te vatten hoe bijzonder het programma is.
Het begon met kleine eilandjes van bewustzijn en meditatie gedurende de dag. Na een paar weken groeiden die eilandjes uit tot een doorlopende basis van rust en vertrouwen. Iets om steeds op terug te kunnen vallen. En dat voelt als een enorme rijkdom. Juist ook door Miriams superfijne, persoonlijke begeleiding!"

Lineke

"Het programma gaf mij direct het gevoel van regie terug. Miriam stemde de handvatten zo op me af, dat het opeens makkelijk en leuk werd deze in te zetten. Van het begin af aan ervoer ik hierdoor minder spanning, onrust en haast en meer ontspanning, vrijheid en tevredenheid. Ik leer nog steeds beter schakelen tussen ‘de hoogste en laagste versnelling’. En beetje bij beetje word ik weer mijn (meer) zorgeloze zelf!"
Maartje

"Miriam heeft me op de haar kenmerkende rustige en professionele wijze geholpen om een dagelijkse routine van bij mij en mijn situatie passende oefeningen op te bouwen. Hierdoor ben ik meer ontspannen en weet ik dat als de spanning toch weer te veel oploopt dat ik de instrumenten achter de hand heb om weer bij mezelf en tot rust te komen. Dat maakt echt een groot verschil! Heel veel dank voor de fijne begeleiding Miriam!"

Anne

"Wat hebben de sessies bij Miriam mij goed gedaan! Miriam neemt je op een prettige manier mee in de oefeningen. Ze brengt een heerlijke sfeer met zich mee; puur, sereen en licht. Ik heb de laatste jaren de nodige stress ervaren en heftige dingen meegemaakt, waardoor ik in een ‘tobberige/paniekerige modus’ was gekomen. Maar wat voelde ik mij fijn na afloop van de sessies! Blij, rustig, ontspannen en vol vertrouwen – eindelijk weer!"

Marlies

Ben jij klaar om voor RUST te kiezen?

Plan hieronder een gratis RUST gesprek om samen te kijken of dit traject wat voor je is.

"Miriam creëert een rustige en veilige ruimte om in iedere sessie weer helemaal tot mezelf te komen. Ze is empatisch en straalt rust en vertrouwen uit, een hele fijne energie om om me heen te hebben. Ik kom uit elk sessie alsof ik zorgeloos op een wolk drijf."

Alexandra

Deze vragen krijg ik vaak

Is dit wel iets voor mij?

Dit traject is voor iedereen die bewust is van de invloed van onrust (of een tekort aan rust) op zijn of haar leven, en klaar is voor een duurzame stap naar verandering. Ze willen in zichzelf investeren omdat ze erin geloven dat rust de oplossing is voor de klachten die ze nu ervaren.

Herken je jezelf hierin? Dan is dit voor jou 🙂

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden. We spreken elkaar elke 2 weken via Zoom of live in De Ruimte in de Broek in Waterland. Zo kunnen we in korte tijd grote stappen zetten.

Hoeveel sessie zitten in het traject?

We beginnen met een kick-off sessie van 1,5 uur, en daarna zijn er nog 5 sessies van 45-75 minuten, verspreid over 3 maanden. We zien elkaar dus om de week. Tussen de sessies door hebben we ook contact, via whatsapp (of via mail, als je dat liever wilt)

Kan ik termijnen betalen?

Zeker. Je kan in twee of drie termijnen betalen. Ik hoor dit graag tijdens onze kennismakings-sessie.

Ik weet of dit wel kan betalen

Ik kan niet in je portemonnee kijken, maar 1 ding weet ik zeker: niets doen kost ook geld! Wat kost het jou nu om je continue gespannen te voelen?

Geef je ook losse sessies?

Ik geloof in een wat langer traject en niet in 1 losse sessie als je echt stappen wilt zetten. Ik kan me wel heel goed voorstellen dat je niet gewend bent om op dit gebied in jezelf te investeren en dat het mega spannend en nieuw is om deze stap te zetten. Ik bied daarom een ‘snuffel’ RUST sessie aan van 60 minuten waarbij je al even kan proeven aan mijn manier van coachen en wat het je oplevert. Deze sessie kost €60 en kan hier boeken. (Maar boek eerst een gratis kennismakings-sessie!)