Jouw Route naar RUST
(individueel programma)

Herken jij dit:

 • Je wilt wel meer rust in je leven (heel graag!), maar er lijkt wel altijd wat voor te gaan.
 • Je hebt het gevoel dat er van alles ‘moet’ (van jezelf)
 • Je denkt pas aan rust nemen als je heel gespannen bent, en juist dan lukt het voor geen meter
 • Het is zoooo druk in je hoofd (zit er een uit-knop op??)
 • Je voelt je opgejaagd en soms paniekerig
 • Vanaf dat je wakker wordt, heb je al meteen zo’n unheimisch en nerveus gevoel
 • Slapen? Dat is niet echt je hobby. Je hebt je er maar bij neergelegd dat je geen goede slaper bent (waar is de koffie??)
 • Je reageert kortaf op je kids of partner en daar baal je weer van

En wil jij dit:

 • Rust in je hoofd door diepe rust en ontspanning te ervaren
 • Gewoon weer ontspannen ergens naar toe, zonder er van te voren (veel!) te veel over na te denken
 • Meer genieten van jezelf en je leven
 • Wat liever voor jezelf zijn
 • Jezelf rust gunnen in plaats van rust zien als iets wat je óók nog ‘moet’ doen
 • Uitgerust wakker worden en met een wakker en helder gevoel aan de dag beginnen

Ben jij klaar om te kiezen voor RUST, voor jezelf?
Wil je weer écht kunnen genieten?

Lees dan even verder, want dan dit is voor jou ❤️

ROUTE NAAR RUST
Een individueel traject van 3 maanden

Hoe ziet dit traject eruit?

 • Er zijn zes coaching-sessies, variërend van 75 minuten in de eerste maand, naar 45 minuten in de andere 2 maanden. We zien elkaar dus om de week
 • Na iedere sessie ontvang je op maat oefeningen en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Ik help je om een fijne rust-routine te creëren.
 • De sessies vinden plaats in De Ruimte in Broek in Waterland, een prachtige plek middenin de natuur
 • We hebben tussen de sessies door whatsapp-contact: ik ben jouw persoonlijke cheerleader en ben er voor je als je vastloopt
 • Je volgt drie maanden wekelijkse Slowww Yogalessen ter ondersteuning van het traject. Dit kan live of online.
 • Je krijgt toegang tot het volledige online RUST-programma

Jouw investering in dit traject is 799 euro

(je mag in 2 of 3 delen betalen)

Ben jij klaar om voor RUST te kiezen?

Plan hieronder een gratis RUST gesprek om samen te kijken of dit traject wat voor je is.

Dit is wat anderen zeggen

"Voordat ik begon bij Miriam had ik al veel geprobeerd. Ik had al langer last van angstklachten en stress en wilde daar graag vanaf. Maar niks hielp. Toen ik het programma van Miriam aangeraden kreeg, was ik gelijk geïnteresseerd. Ik dacht: ‘Gaat dit mij dan echt verder helpen?’. En nu achteraf kan ik zeggen JA! Ze geeft fijne oefeningen die op jou van toeppassing zijn. Ook kan je de oefeningen zelf inplannen, zo is het voor iedereen geschikt. Heb je last van stress of angstklachten raad ik het programma van Miriam zeker aan! "
Ainoa

"Ik heb het RUST- programma als heel fijn ervaren. Ik had veel spanningsklachten en door middel van het programma is dit enorm verminderd. Miriam biedt veel tools, zodat je echt kan onderzoeken wat bij je past. Hierdoor ben ik patronen bij mijzelf gaan herkennen en gun ik mijzelf nu meer rust-momenten."

Tamara

"Het RUST programma heeft me bewust gemaakt dat rust inbouwen in je leven mag en je
niet altijd “nuttig” bezig hoeft te zijn. Het heeft me geleerd niet altijd “aan” te staan. Tot slot, Miriam is lief, rustig en een hele prettige coach die goed naar je luistert en je
heel graag wilt helpen om meer rust te nemen. Kortom, ik vond het een aanrader!"
Marlous

"Ik ben erg tevreden over het RUST programma van Miriam, de sessies geven je bewustwording en een uitgebreide toolbox om steeds meer rust te kunnen vinden. Miriam is bovendien super lief, haar yogasessies zijn heel ontspannend en ze is erg betrokken bij iedereen! Ik kan het zeker aanraden, niet twijfelen gewoon doen!"

Annika

"Het is nog niet eens zo makkelijk om in een paar woorden te vatten hoe bijzonder het programma is.
Het begon met kleine eilandjes van bewustzijn en meditatie gedurende de dag. Na een paar weken groeiden die eilandjes uit tot een doorlopende basis van rust en vertrouwen. Iets om steeds op terug te kunnen vallen. En dat voelt als een enorme rijkdom. Juist ook door Miriams superfijne, persoonlijke begeleiding!"

Lineke

"Het programma gaf mij direct het gevoel van regie terug. Miriam stemde de handvatten zo op me af, dat het opeens makkelijk en leuk werd deze in te zetten. Van het begin af aan ervoer ik hierdoor minder spanning, onrust en haast en meer ontspanning, vrijheid en tevredenheid. Ik leer nog steeds beter schakelen tussen ‘de hoogste en laagste versnelling’. En beetje bij beetje word ik weer mijn (meer) zorgeloze zelf!"
Maartje

"Miriam heeft me op de haar kenmerkende rustige en professionele wijze geholpen om een dagelijkse routine van bij mij en mijn situatie passende oefeningen op te bouwen. Hierdoor ben ik meer ontspannen en weet ik dat als de spanning toch weer te veel oploopt dat ik de instrumenten achter de hand heb om weer bij mezelf en tot rust te komen. Dat maakt echt een groot verschil! Heel veel dank voor de fijne begeleiding Miriam!"

Anne

"Wat hebben de sessies bij Miriam mij goed gedaan! Miriam neemt je op een prettige manier mee in de oefeningen. Ze brengt een heerlijke sfeer met zich mee; puur, sereen en licht. Ik heb de laatste jaren de nodige stress ervaren en heftige dingen meegemaakt, waardoor ik in een ‘tobberige/paniekerige modus’ was gekomen. Maar wat voelde ik mij fijn na afloop van de sessies! Blij, rustig, ontspannen en vol vertrouwen – eindelijk weer!"

Marlies

Ben jij klaar om voor RUST te kiezen?

Plan hieronder een gratis RUST gesprek om samen te kijken of dit traject wat voor je is.

"Miriam creëert een rustige en veilige ruimte om in iedere sessie weer helemaal tot mezelf te komen. Ze is empatisch en straalt rust en vertrouwen uit, een hele fijne energie om om me heen te hebben. Ik kom uit elk sessie alsof ik zorgeloos op een wolk drijf."

Alexandra