Gratis webinar Yin yoga en angstklachten

Heb je al veel gepraat over je spannings- of angstklachten? Met jezelf, en over jezelf met vrienden, familie, of misschien een therapeut? 

Tijdens gesprekken met vrienden of een psycholoog heb ik prachtige inzichten gekregen en begreep ik veel beter waarom ik vaak gespannen of angstig kan zijn.
Toch bleef het een beetje daar hangen. 
Ik was er nog niet helemaal, en voelde dat daar iets anders voor nodig was.
Pas toen ik concepten als ‘loslaten’, ‘grenzen bewaken’, ‘bij jezelf blijven’ ging voelen in m’n lichaam, kon ik een verdiepende stap zetten. 

Yin Yoga

Yin Yoga was voor mij DE manier om deze verdiepende stappen te zetten en misschien werd ik wel daarom meteen verliefd op deze vorm van yoga.
Inmiddels geef ik al vijf jaar les aan duizenden mensen en is deze vorm van yoga een vast onderdeel in mijn coachingstrajecten. 

Iedere keer zie ik welk effect Yin Yoga heeft op deelnemers. Of je nu wel of geen intense spanningsklachten ervaart; deze vorm van yoga helpt je op zoveel manieren meer ruimte en rust te ervaren in je lichaam en brein. Ook leert het je om te observeren in plaats van te reageren of te controleren. En dat laatste is misschien wel de belangrijkste sleutel in jouw reis naar meer rust. 

Gratis webinar

Ik ben zo gepassioneerd over Yin Yoga en het helende effect voor mensen met spannings- of angstklachten, dat ik heb besloten om hier een gratis webinar over te geven.

Dinsdag 29 juni om 20.15 uur vertel ik je alles over Yin yoga en leg ik je precies uit waarom Yin Yoga zo effectief is bij angstklachten. Heel waardevol als je nog helemaal niet bekend bent met deze vorm van yoga, en een mooie verdieping als je hier al wel mee bekend bent. 
Als deelnemer krijg je na afloop een gratis les, zodat je alles wat je hebt gehoord en geleerd meteen kan toepassen!

Dussssss, pak je agenda erbij:

  • Dinsdag 29 juni om 20.15 uur (duurt ongeveer een uur incl. vragen na afloop)
  • Gratis webinar over Yin Yoga en angstklachten 
  • Gratis Yin Yoga les in je inbox na afloop 
  • Meld je hier even aan! (Meld je ook aan als je die datum niet kan, want je ontvangt een opname!)