Yin Yoga bij Yogapoint in Amsterdam Noord

Gratis webinar 19 september

Heb je het gevoel dat je meer nodig hebt dan alleen praten over je angstkachten? 

Meld je aan voor het gratis webinar ‘Yin yoga en angstklachten’ op zondagavond 19 september om 20.15 uur

Zelf heb ik ervaren dat bepaalde kwartjes pas echt vielen toen ik begrippen als ‘loslaten’ , ‘ontspannen’ en ‘observeren’ lichamelijk ervaarde. Ik begreep al jaren dat het belangrijk is om dit te leren wanneer je je vaak gespannen voelt, maar iets begrijpen is wat anders dan het voelen of echt doen. 
Yin Yoga was voor mij DE ingang om op een andere manier om te gaan met spanning of angst. 
Inmiddels geef ik vijf jaar les aan duizenden mensen in studio’s en tijdens evenementen en retreats, en is Yin Yoga een vast onderdeel in mijn coachingstrajecten. 
Iedere keer zie ik hoe deze vorm van yoga op verschillende manieren een grote bijdrage levert aan meer rust in het lichaam en brein. En hoe je leert angst (of welk ongemak dan ook) te observeren in plaats van het te controleren. Dat laatste is een belangrijke sleutel in het proces naar meer rust, en heel goed te leren met behulp van deze vorm van yoga.

In het gratis webinar ‘Yin Yoga en angstklachten’ vertel ik alles over Yin Yoga en waarom deze vorm zo effectief (en heerlijk) is wanneer je je vaak gespannen en angstig voelt. 

Iedere deelnemer ontvangt een gratis Yin Yogales na afloop van het webinar!