RUST

In vier maanden RUST in je hoofd en lichaam

Hoe zou het zijn als je weer RUST ervaart?

Je zou vaker willen ontspannen, maar het voelt als moeten, als iets wat óok nog moet. Je weet ook niet zo goed hoe dat moet, niets doen en ontspannen. Wat wel aan de orde van de dag is: een gejaagd en alert gevoel, niet lekker slapen en zeker niet uitgerust wakker worden, een kort lontje en soms zelfs een paniekaanval. Dit wil je niet meer… 

Ik ben Miriam

Zo’n vijftien jaar geleden beheerste stress m’n leven, met pieken waarbij ik hele nachten werd geplaagd door paniekaanvallen. Ik kon dat echt niet hebben met een drukke baan als marketeer bij een platenmaatschappij en verlangde zo naar RUST.

Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in allerlei methodes om te ontspannen en te verstillen, zoals verschillende rustige yogavormen, meditatie, ademhaling en shiatsu-therapie. Dankzij al die fijne methodes kan ik nu oprecht zeggen ik me weer rustig en vrij voel en help ik als ontspannings-coach en yogadocent andere vrouwen zich ook weer zo te voelen.

Uit alle opleidingen en m’n eigen ervaring heb ik precies die methodes en oefeningen gehaald die werken wanneer je je gespannen en onrustig voelt.

Je hoeft dus niet meer zelf op zoek en van alles uit te proberen: dat heb ik al voor je gedaan 🙂

Al mijn kennis heb ik met heel veel liefde samengebracht in een uniek programma.

R U S T

waarin je in 4 maanden leert hoe je voor de lange termijn je lichaam en hoofd met de meest simpele en fijne methodes tot rust brengt.

Na afloop van dit programma

✓ Beheers je eenvoudige ontspannings-technieken om je weer rustig te voelen wanneer je je gespannen voelt

✓ Heb je een dagelijkse routine gecreëerd van kleine makkelijke ontspannende momenten die je nu wél (met veel plezier) blijft doen.

✓ Heb je inzicht in de fysieke oorzaken van spanning in je lichaam, zodat je begrijpt waaróm het zo belangrijk is om regelmatig tijd te maken voor ontspanning

✓ Heb je weer inspiratie en ruimte voor je eigen ontwikkeling, je werk, gezin en vrienden.

✓Heb je een andere relatie met spanning omdat je hebt ontdekt en ervaren hoe je ruimte kan geven aan je spanning  (in plaats van het weg te duwen)

✓ Ben je met energie en plezier aan het werk omdat je niet meer wordt opgeslokt door spanning of je angst om tijdens je werk een paniekaanval te krijgen.

✓ Slaap je als een roosje en word je uitgerust wakker

✓ Heb je geleerd om je comfortabel te voelen met een oncomfortabel gevoel  zodat er een minder negatieve lading zit op dit gevoel.

✓ Ervaar je veel meer ruimte hebt in je hoofd, waardoor je weer aanwezig kunt zijn wanneer je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt.

✓ Ben je in staat om tijdig op de rem te trappen zodat spanning en stress veel minder vat meer op je hebben

✓ Weet wat je kan doen wanneer je je toch weer een keer onrustig voelt en dat geeft vertrouwen.

RUST AANBOD

ONLINE ONLY

Vier maanden zelfstandig aan de slag met RUST
€47* €188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide leeromgeving RUST met >50 audio/video oefeningen en uitleg (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (iedere woensdagavond van 20.30-21.30 uur) (t.w.v. €112)
 • Van iedere les ontvang je een opname
 • Je houdt een jaar toegang tot de lessen

TOTALE WAARDE: €409

*bedrag per maand voor 4 maanden

VIP TRAJECT

Vier maanden individuele begeleiding
€297* €1188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide online leeromgeving met >50 audio/video met uitleg en oefeningen (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (t.w.v. €112)
 • Deelname aan drie live-interviews met gast-experts, met mogelijkheid om vragen te stellen (t.w.v. €297)
 • Start met LIVE middag, met o.a. lekkere lunch en welkomst-kado (t.w.v. €397)
 • Zes individuele coaching sessies van 50 minuten (live/online) (t.w.v. €597)
 • Vier maanden mail/app-support: ik ben jouw steun en persoonlijke cheerleader (t.w.v. €597)

TOTALE WAARDE: €2297

*bedrag per maand voor 4 maanden

Dit is wat anderen zeggen

"Het is nog niet eens zo makkelijk om in een paar woorden te vatten hoe bijzonder het programma is.
Het begon met kleine eilandjes van bewustzijn en meditatie gedurende de dag. Na een paar weken groeiden die eilandjes uit tot een doorlopende basis van rust en vertrouwen. Iets om steeds op terug te kunnen vallen. En dat voelt als een enorme rijkdom. Juist ook door Miriams superfijne, persoonlijke begeleiding!"

Lineke

"Het programma gaf mij direct het gevoel van regie terug. Miriam stemde de handvatten zo op me af, dat het opeens makkelijk en leuk werd deze in te zetten. Van het begin af aan ervoer ik hierdoor minder spanning, onrust en haast en meer ontspanning, vrijheid en tevredenheid. Ik leer nog steeds beter schakelen tussen ‘de hoogste en laagste versnelling’. En beetje bij beetje word ik weer mijn (meer) zorgeloze zelf!"
Maartje

Na een persoonlijke gebeurtenis, die mij fysiek heeft geraakt, was ik genoodzaakt om de invulling die ik aan mijn leven gaf, onder de loep te nemen. (Was dit niet gebeurd dan was ik waarschijnlijk nog steeds op hetzelfde hoge tempo doorgegaan). Ik kwam op de site van Miriam terecht en na het lezen van haar achtergrond info, was ik direct getriggerd. Omdat ik totaal niet bekend was met yoga, was ik wat terughoudend, maar ik zocht dringend een manier om weer tot mezelf te komen en weer rust in mijn lijf te krijgen. Of dit de juiste manier zou zijn om me te helpen wist ik niet, maar na de geheel vrijblijvende intake, was ik echt overtuigd. Ik had direct een goed, warm gevoel bij Miriam en ze luisterde echt. Dat vrijblijvende gesprek is super fijn en op basis daarvan kon ik echt met overtuiging de keuze maken om hiervoor te gaan.

De sessies zijn heel fijn en waardevol en ik kreeg oefeningen aangereikt die echt op mij van toepassing waren en nog steeds zijn. Na het volgen en afronden van mijn programma heb ik inmiddels een mooie range aan oefeningen verzameld, die heel goed bij mij werken.
Nadat ik ben begonnen bij Miriam is er veel gebeurd. Naast de zoektocht met Miriam bij het vinden van mijn innerlijk rust, heb ik ook vele andere inzichten gekregen over de invulling van mijn leven. Door de ontspanningsoefeningen ben ik me veel meer bewust geworden van hoe ik met mijzelf omging en daardoor echt gaan kijken naar wat belangrijk is voor mij en waar ik energie van krijg. Mijn dagindeling ziet er echt heel anders uit dan voorheen en ik neem mezelf veel meer in acht.

Dus twijfel je om aan dit traject te beginnen? Niet doen! Het levert je, naast een fijn contact met Miriam, waardevolle oefeningen en meer ontspanning, nog heel veel meer op en gaat het veel voor je veranderen in positieve zin.
Dank je wel Miriam!"

Marloes

"Miriam is een hele warme en kundige coach en een heel lief mens. Ze neemt je elke sessie mee in een reis door je eigen lijf, waarbij ik het bewonderingswaardig vind hoe ze het keer op keer voor elkaar krijgt dat ik totale rust en ontspanning kan ervaren. Ze deelt haar kennis en ervaring met alle liefde en je voelt dat dit haar passie is. Ze heeft oog voor detail en is onbevooroordeeld. Dat werkt natuurlijk door in hoe ze de sessies aanpakt. Dit draagt bij aan de veiligheid die je mag ervaren als je je (kwetsbaar) open stelt voor de sensaties in je lijf. En iets wat niet geheel onbelangrijk is(vind ik): ze heeft een hele fijn stem om naar te luisteren."

Sophie

"Een tijd lang was er op de achtergrond een onbestemd gevoel. Een stukje onrust, niet helemaal goed te duiden. Ik keek vooral vooruit en had het gevoel vanalles te missen. Vermoeidheid was een constante. Dan ga je op zoek en is er vanalles te vinden. Ik heb mindfulness, de MIR methode en ben aan de slag gegaan met zelfhulpboeken. Allemaal op zich prima maar het was niet waar ik naar op zoek bleek te zijn want het onbestemde gevoel, de onrust bleef. Toen kwam ik Slowww tegen. Alleen de naam al sprak me erg aan. Na enige tijd en na het lezen van review heb ik Miriam gebeld. Het was een fijn, open gesprek en ik dacht: "dit moet ik gewoon doen". De sessies waren fijn om te kunnen sparren over wat op welk moment goed te doen was en daar de passende oefening bij heeft mij erg geholpen om tijdens de drukke dagen toch even in het nu te komen. Het heeft mij fysiek en mentaal sterker gemaakt. Ik kan makkelijker schakelen en tot mezelf komen op momenten dat ik dat wil en op momenten dat ik het nodig heb.
Tijdens de online lessen benadrukt Miriam tijd te nemen om de oefeningen zo comfortabel mogelijk voor jezelf te maken...echt een eye-opener die ik ook in het dagelijks leven makkelijker meeneem. Ik heb nu meer comfortabele momenten in het nu en daar geniet ik heel erg van.
Miriam, mijn dank is groot!"

Andrea

"Wat hebben de sessies bij Miriam mij goed gedaan! Miriam neemt je op een prettige manier mee in de oefeningen. Ze brengt een heerlijke sfeer met zich mee; puur, sereen en licht. Ik heb de laatste jaren de nodige stress ervaren en heftige dingen meegemaakt, waardoor ik in een ‘tobberige/paniekerige modus’ was gekomen. Maar wat voelde ik mij fijn na afloop van de sessies! Blij, rustig, ontspannen en vol vertrouwen – eindelijk weer!"

Marlies

"Miriam heeft me op de haar kenmerkende rustige en professionele wijze geholpen om een dagelijkse routine van bij mij en mijn situatie passende oefeningen op te bouwen. Hierdoor ben ik meer ontspannen en weet ik dat als de spanning toch weer te veel oploopt dat ik de instrumenten achter de hand heb om weer bij mezelf en tot rust te komen. Dat maakt echt een groot verschil! Heel veel dank voor de fijne begeleiding Miriam!"

Anne

Ben jij klaar voor RUST, zodat JIJ weer tevoorschijn komt?

ONLINE ONLY

Vier maanden zelfstandig aan de slag met RUST
€47* €188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide leeromgeving RUST met >50 audio/video oefeningen en uitleg (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (iedere woensdagavond van 20.30-21.30 uur) (t.w.v. €112)
 • Van iedere les ontvang je een opname
 • Je houdt een jaar toegang tot de lessen

TOTALE WAARDE: €409

*bedrag per maand voor 4 maanden

VIP TRAJECT

Vier maanden individuele begeleiding
€297* €1188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide online leeromgeving met >50 audio/video met uitleg en oefeningen (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (t.w.v. €112)
 • Deelname aan drie live-interviews met gast-experts, met mogelijkheid om vragen te stellen (t.w.v. €297)
 • Start met LIVE middag, met o.a. lekkere lunch en welkomst-kado (t.w.v. €397)
 • Zes individuele coaching sessies van 50 minuten (live/online) (t.w.v. €597)
 • Vier maanden mail/app-support: ik ben jouw steun en persoonlijke cheerleader (t.w.v. €597)

TOTALE WAARDE: €2297

*bedrag per maand voor 4 maanden

Wie ben ik?

Mijn naam is Miriam Evers en het is mijn missie om vrouwen met stressklachten rust te laten ervaren in hun hoofd en lichaam.

Als geen ander weet ik hoe het was om te leven met stress en hoe dit mijn werkende en sociale leven beheerste. Ik was vijftien jaar geleden als marketeer bij een platenmaatschappij doodsbang dat ik tijdens een belangrijk overleg een paniekaanval zou krijgen. Ook sliep ik steeds slechter waardoor ik nog meer gespannen werd. Ik was het contact met mezelf behoorlijk kwijt en leefde volledig vanuit m’n hoofd en probeerde met alle macht de situatie vanuit m’n hoofd onder controle te krijgen. En dat werkte niet.

Wat wel hielp

Wat wel hielp waren de meer lichaamsgerichte oefeningen en mijn enthousiasme hierover heeft ertoe geleid dat ik me hier steeds meer in ben gaan verdiepen met verschillende opleidingen en workshop. Zoveel dat ik er uiteindelijk m’n werk van heb gemaakt!
Mijn programma is dus het resultaat van mijn jarenlange zoektocht naar meer rust en vertrouwen. Ik ben opgeleid tot o.a. Shiatsu Therapeut en docent Yin yoga, Yoga Nidra en Restorative yoga en al deze vormen gebruik ik zelf in m’n dagelijkse leven waardoor stress nauwelijks nog vat op me heeft..

Ook...

…ben ik moeder van twee prachtige dochters van 8 en 10 en woon ik met m’n gezin in een dorpje vlak boven Amsterdam. Ik laad op met een boswandeling of uitwaaien op het strand maar kan ook ontzettend genieten van de drukte van een stad. Mijn grote passie is muziek en dat deel probeer ik steeds meer in m’n huidige leven te integreren omdat ik hier gewoon heel blij van word. Zo speel ik regelmatig piano en ukelele en geef ik Yin Yoga Concerts met Gijs van Straalen. Ik ben verslaafd aan Franse kaasjes, lees altijd 5 boeken tegelijk en lees (stiekem) als eerste de Donald Duck als ie op de deurmat valt.

ONLINE ONLY

Vier maanden zelfstandig aan de slag met RUST
€47* €188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide leeromgeving RUST met >50 audio/video oefeningen en uitleg (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (iedere woensdagavond van 20.30-21.30 uur) (t.w.v. €112)
 • Van iedere les ontvang je een opname
 • Je houdt een jaar toegang tot de lessen

TOTALE WAARDE: €409

*bedrag per maand voor 4 maanden

VIP TRAJECT

Vier maanden individuele begeleiding
€297* €1188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide online leeromgeving met >50 audio/video met uitleg en oefeningen (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (t.w.v. €112)
 • Deelname aan drie live-interviews met gast-experts, met mogelijkheid om vragen te stellen (t.w.v. €297)
 • Start met LIVE middag, met o.a. lekkere lunch en welkomst-kado (t.w.v. €397)
 • Zes individuele coaching sessies van 50 minuten (live/online) (t.w.v. €597)
 • Vier maanden mail/app-support: ik ben jouw steun en persoonlijke cheerleader (t.w.v. €597)

TOTALE WAARDE: €2297

*bedrag per maand voor 4 maanden

Deze vragen krijg ik vaak

Hoeveel tijd kost dit programma?

Je hebt het druk en je moet er niet aan denken om nog wat toe te voegen aan je al overvolle to-do-lijst. Ik begrijp het. Helemaal. Neem dan even een stapje terug en geef jezelf eerlijk antwoord op de vraag: hoeveel tijd kost het jou nu om zo in beslag te worden genomen door stress? En welke weerslag heeft dit op je werk, je gezin en nog het allerbelangrijkste: jezelf?

Ik heb het programma zo ontwikkeld dat je met zo min mogelijk tijd en zo makkelijk mogelijke oefeningen resultaten gaat behalen. Als je 5-15 minuten per dag kan vrijmaken voor oefeningen en/of het bekijken van info en oefeningen uit het programma, ben je er al! Het zit hem veel meer in het regelmatig doen, dan het heel lang doen.

Wanneer start het programma?

Het groepsprogramma start met de LIVE-dag op zondag 30 januari, en duurt 4 maanden (dus tot eind mei). Je kan ieder moment beginnen met de online only-variant. In principe kan je ieder moment instappen met de VIP-variant, een beetje afhankelijk van het aantal mensen dat ik op dat moment als begeleid.

Wanneer vinden de online coachingsessies plaats in het groepsprogramma?

De vier groep coaching sessies (online) zijn:

Donderdag 17 februari, donderdag 10 maart, donderdagdag 31 maart en donderdag 21 april om 20.00 uur.

Ik kan niet alle data van de groep-coaching-sessies, is dat erg?

Het is natuurlijk fijner als je er zelf live bij bent, maar het is helemaal geen probleem als je een sessie moet missen. Van iedere sessie ontvang je een opname, en zo kan de sessie zelf op een ander moment doen. Je kan vooraf jouw vragen doorgeven en die neem ik dan mee in de sessie. Ook ben ik natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen die je hebt n.a.v. de opgenomen sessie zodat je er net zoveel aan hebt als iemand die er live bij is geweest.

Hoeveel begeleiding zit er in dit programma?

Dat ligt aan de variant waar je voor kiest.

Bij de Online Only variant krijg je geen begeleiding, bij de andere varianten wel, met natuurlijk de meest intensieve en persoonlijke begeleiding bij de VIP-variant.

Ik vind het een te grote investering?

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar stel je zelf de vraag:

Wat is het je waard om RUST te ervaren?

Hoeveel tijd (en dus geld) ben je nu kwijt door zo in beslag te worden genomen door je stress? Wat kost dat je nu?

Wat levert het je op als je weer RUST ervaart en je weer energie hebt om leuke dingen te doen en te floreren op je werk?

Ik twijfel of ik dit wel in een groep wil doen?

Dat snap ik heel goed! (Ik ben ook niet zo’n groepsmens van nature). Weet dat er geen enkele verplichting of noodzaak is om tussendoor contact te hebben met de andere deelnemers. We ontmoeten elkaar tijdens de LIVE dag en daarna gaat iedereen zelfstandig aan de slag en ‘zien’ we elkaar weer tijdens de coaching sessies. Het is heel krachtig om te weten dat je samen met andere deelnemers precies hetzelfde programma volgt, en tijdens de sessies zal je ontdekken dat we vaak tegen dezelfde dingen aanlopen. Het idee dat je niet de enige bent met stress klachten èn samen het programma doorlopen, gaat je heel erg helpen om nu wél stappen te zetten.

Ik ben al bekend met mindfulness, yoga etc, is dit programma dan wel geschikt voor mij?

Het werkt alleen maar in je voordeel als de oefeningen niet allemaal nieuw voor je zijn! De kracht zit hem altijd in de herhaling. Vaak moet je dingen meerdere keren horen en ervaren om het kwartje te laten vallen.

Maar het allerbelangrijkste: we gaan deze 4 maanden eraan werken om al deze simpele oefeningen nu echt te integreren in je leven. Want iets snappen en de oefening kennen is wat anders dan deze ook regelmatig doen. De combinatie van de herhaling (en je leert zeker ook wat nieuws!) èn de begeleiding gaat ervoor zorgen dat je nu wél die goede stappen gaat zetten en stress je leven niet meer laat beheersen. Op weg naar YOU: de leukste energieke en stralende jij.

"Miriam creëert een rustige en veilige ruimte om in iedere sessie weer helemaal tot mezelf te komen. Ze is empatisch en straalt rust en vertrouwen uit, een hele fijne energie om om me heen te hebben. Ik kom uit elk sessie alsof ik zorgeloos op een wolk drijf."

Alexandra

Ben jij klaar voor RUST, zodat JIJ weer tevoorschijn komt?

ONLINE ONLY

Vier maanden zelfstandig aan de slag met RUST
€47* €188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide leeromgeving RUST met >50 audio/video oefeningen en uitleg (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (iedere woensdagavond van 20.30-21.30 uur) (t.w.v. €112)
 • Van iedere les ontvang je een opname
 • Je houdt een jaar toegang tot de lessen

TOTALE WAARDE: €409

*bedrag per maand voor 4 maanden

VIP TRAJECT

Vier maanden individuele begeleiding
€297* €1188
 • Vier maanden toegang tot uitgebreide online leeromgeving met >50 audio/video met uitleg en oefeningen (t.w.v. €297)
 • Vier maanden deelname aan wekelijkse online Slowww Yogalessen (t.w.v. €112)
 • Deelname aan drie live-interviews met gast-experts, met mogelijkheid om vragen te stellen (t.w.v. €297)
 • Start met LIVE middag, met o.a. lekkere lunch en welkomst-kado (t.w.v. €397)
 • Zes individuele coaching sessies van 50 minuten (live/online) (t.w.v. €597)
 • Vier maanden mail/app-support: ik ben jouw steun en persoonlijke cheerleader (t.w.v. €597)

TOTALE WAARDE: €2297

*bedrag per maand voor 4 maanden